Yaş 34 oldu bugüne dek hızlı yaşadım ama artık evlenmek istiyorum, iyi maaşlı yakışıklı bir erkeğe kapağı atmak için ne yapmalıyım?
3 ay
Yaş 34 oldu bugüne dek hızlı yaşadım ama artık evlenmek istiyorum, iyi maaşlı yakışıklı bir erkeğe kapağı atmak için ne yapmalıyım?
Bulabilirsin tabii ama kapağı atmak kafasıyla değil, gerçekten sana iyi gelecek birini seçme niyetiyle bakınca daha sağlam olur. İyi maaşlı ya da yakışıklı olmak yetiyor gibi görünse de asıl farkı karakter, hayat düzeni ve niyet belirliyor. Bu yaştan sonra insanın ne istediğini bilmesi avantaj, yeter ki kendini değersiz yere düşürmeden doğru ortamlarda görünür ol. Geç kalmış değilsin, sadece artık daha net bakıyorsun.
Öncelikle kendine değer ver ve ne istediğini netle. Sadece dış görünüş ve maaşa odaklanmak yerine, uyum, karakter ve ortak değerleri de önemse. Sosyal çevreni genişlet, ortak ilgi alanlarına katıl, kendini iyi hissettiren etkinliklerde bulun. Kendinle ilgili güven ve çekicilik geliştirmek, doğal olarak doğru kişiyle karşılaşmanı kolaylaştırır.
Her haltı yedim gozum açıldı hayatımi nasıl garanti ederim diye soruyorsun sanırım çalışıyor musun bilmem ama maaşlı yakışıklı zengin birine sirtini dayama sadece senin de ayakların yere bassin öyle kimi buluyorsan bul oylesi senin için daha sağlıklı olur
Aradığın nitelikte bir erkeği bu yaşa kadar kaptılar zaten, boşanmış çocuklu ya da evlilik olmadan birlikte yaşama seçeneklerine yönelsen daha kolay bulursun.
Bunu isteyince içimde tatlı bir hüzünle karışık bir endişe hissediyorum çünkü para ya da dış görünüş odaklı bir ilişki seni uzun vadede mutlu etmeyebilir kendi güzelliğini, özgüvenini ve enerjini ortaya koyduğunda zaten doğru insan seni fark eder 💫✨ Kendini değerli hissettiren bir ilişkiyi ister misin?
Cevap
49Cevap
Dış görünüşe yaşa önem veren kadını obje gören kadının bacak arasını namus gören kısıtlayan pavyona bara diskoya giden birden fazla kadınla olmuş erkekle evlenme işte o zaman ömür boyu mutlu evlilik yaşarsın bir çok kadın escrt gibi takılan erkeği koca diye alıyor enayi gurursuzca sonra aldatılıp hayatları mahvoluyor
Kendi hayat standartlarını kurmuş bir kadın olarak, benzer vizyona sahip biriyle tanışma şansın her zaman var; sosyal çevreni genişletmeyi deneyebilirsin.
O zaman çevreni değiştirmen gerek
Hatta mümkünse şehir. Yoksa aynı ortamlarda bu istediğin kriterlerde düzgün evlenecek birini bulman oldukça zor
Tek derdin başkasının üstüne yıkılmak dimi, bela olmak birkaç ay sonra boşanıp emekli maaşı gibi nafaka almak.
Bence bı masaj salonunda çalışmaya başla. Seni anca orası keser, layık olduğun tek yer.
evlilik isteyen bir sürü erkek var illa ki bulursun. ama senin yaş grubunda iyi maaşlı yakışıklı erkekler evlenip boşanmış olabilirler bir çoğu evlilik müessesinden soğumuştur.
öncelikle şu kapağı atmak vs gibi cümlerlerden ve mentaliteden kurtulmalısın. aşırı itici. ya da sanada hatuna kapağı attık diye düşünen bir erkek bulacaksın :)
Evlenmeyi, "geliri iyi olan bir erkeğe kapağı atmak" olarak görmemekle başlayabilirsin.
Seni ancak hızlı yaşadıkların alırsa ne ala. Sana haliyle senin gibisi lazım. Konu denklik. Sen eski rehberdekileri bir tara
boş ver o yaştan sonra evlenip dert mi çekicen bide, böyle devam 😀
Her naneyi ye sonra da konforlu bir ortam kenara çekilme ne güzel dünya be
Yavaş yaşasaydın 34 olmazdın en azından.
Bilemedin en fazla 30 olurdun.
Bu modelleri fakirler bile istemezken, zengin erkekler de ke*rizdi zaten...
Önüme gelene verdim şimdi evlenmem lazim diyosun skfjdjd oda iyiymis la
Senden gecti artik da bir laf var bilir misin bir süt için inek beslenmez diye
Allah böylelerinden korusun bizleri beyler.
Guzelim nasil bir kadin olduguna bagli. Erkeklerinde bu yaslarda belli kriterleri oluyor..
Sorunun ironi bir soru olduğunu düşünüyorum gerçek değil. O yüzden ciddiye alıp ciddi ciddi tavsiye vermicem.
Geçmişini söylemek zorunda değilsin. Tövbe et. Ciddi ilişki istediğini belli et.
Bakireliğe önem veren ve bakır olan biriyle evlenme ama. Çocuğa haksızlık olur. Günah
Kapağı atmak?
Sen ne vereceksin bu " iyi Maaş" karşılığında?
Erkeksin bence. Bir kadının bunu yazacağını düşünmüyorum
Ciddiysen bi tanışma içine girebiliriz trol falan değilsen tabi. Yaşım 37
Anca dikmek için birlikte olurlar senle zorr evlilik
Gazozun kapağını başkaları acti... Sende kalanı başkasınin ağzına dökmek istiyorsun hayret
Tirro ya bak sendeki güzellik kullanilmak için görünmüş erkeklere... Birde kendi için ek yorum. Yapmis
Bu tam şey olmuş " Bu model bende çok arıza çıkarttı inşallah sende patlamaz " düzgün demiyor yakışıklı ve paralı
Evleneceğiniz kişi karşınıza çıkar mutlaka doğru kişiyi bulursunuz biraz dikkat ederek iyi insanlarla muhattap olmaya çalışın
Ahahah gerçek hayata hoş geldin abla o tarz erkekleri kaptılar sana yaşlı boşanmış parasıyla kendine baktıracak adamlar kaldı
Öyle biri bulamazsın ki.. Yalan söyleyerek belki bulursun
Ben 6 evlilik yaptim hepsi de dünya zengini, hiç tavsiye etmem aşko evliligi, aynı şekilde hizli yaşama devam haha😁
İkinci elciler bit pazarındalar
Dede sen bi git ya
Tecrübe konuştu
Zoruna mı gitti
Belediye billboard ilanı daha iyidir.
Bence erken daha biraz daha hız yap
Senin işin ne maaşın nasıl?
Allah erkekleri senden korusun bacım.
Burdan bulma da
çüş dediğimiz vaziyet.
Seni kim napsın çok kullanılmış
Öyle birini bulamayacaksın 😄