Sevgilim her bayram ailesini seçip sözlerini bozuyor, ben mi abartıyorum ayrılmalı mıyım?

6 yıllık sevgilim var (benim eğitimimden dolayı söz nişan yapamıyoruz) hiçbir bayramı birlikte geçiremedik ve ben özellikle bu bayram birlikte geçirelim dedim, sözleştik. Ailesiyle şehir dışındaki yazlığa gitme kararı aldı. Son anda önceki bayram askerden döndü, yine aynısı oldu. Sözleşmemize rağmen ailesi, özellikle de annesi bir şey deyince hayır diyemiyor. 27 yaşında ve kendisinden küçük kardeşi var, aynı şekilde onun da sevgilisi var ancak asla gitmiyor. Ailesiyle direkt reddediyor, benimki asla edemiyor. Laf edince beni doldurup manipüle ediyorsun, biz evli bile değiliz gibi cümleler kuruyor. Tatil dönüşüne kadar genellikle küs kalıp döndükten sonra her seferinde gönlümü alıyor ve bu kısır döngü haline geldi ve her seferinde gitmeden birkaç gün önce haber veriyor. Sizce ne yapmalıyım? Ayrılık aşamasındayım, ben mi abartıyorum?
Sevgilim her bayram ailesini seçip sözlerini bozuyor, ben mi abartıyorum ayrılmalı mıyım?