Severek ayrıldığım eski sevgilim benimle konuşmaya devam ediyorsa geri dönme ihtimali var mı yoksa sadece kirmamak için mi sohbet ediyor?

3 aylık bir ilişkim vardı. Ailevi problemler (Ailemin karışıp istememe sebebi annem yeteri kadar haddini aşarak bizim özel mesajlarımızı okudu bu durumda evine gittiğimi öğrendi ama biz zaten hiçbir şeyden pişman değil gayet mutlu ilerliyorduk ilişkimize) yüzünden ayrıldık. Bana “seni seviyorum ama şu an sevgili gözüyle bakamıyorum, önce hayatını düzene sokman lazım ailenle işini vs düzelt” dedi.

Ama tamamen hayatımdan çıkmadı. Hâlâ konuşuyoruz, normal sohbet ediyoruz. Hatta bazen görüşmeye de tamamen kapalı değil.

Ayrılırken ikimiz de üzgündük. Hatta o da şu an boşluk ve amaçsızlık hissettiğini söyledi.

Ben şu an kendimi toparlamaya çalışıyorum (psikolog vs).

Sorum şu:
Bir kız tamamen bittiyse böyle konuşmaya devam eder mi?
Yoksa bu durumda en doğrusu zamana bırakmak mı?

Kızlar böyle bir durumda gerçekten tekrar düşünme ihtimali için mi konuşmaya devam eder, yoksa sadece kırmamak için mi?

Güncellemeler
2 ay
Annemin yaptıkları mesaj okumakla bitmedi evine gittiğini öğrendikten sonra ilişkiyi istemedi kızı istemedi her şeyi söyledi en sonunda kıza yazmakla son çizgisini aştı bende bunu öğrenince evden gittim bir süre o süreçte anlaştığımızı zannetmiştim annemle ama düzelmemiş geldiğimde tartışmalara devam ettiği için artan stresle çok kötü oldum her gün ben hala seviyorum bırakmak istemiyorum
Severek ayrıldığım eski sevgilim benimle konuşmaya devam ediyorsa geri dönme ihtimali var mı yoksa sadece kirmamak için mi sohbet ediyor?