Yurtta bir kız beni sürekli takip ediyor, aşık mı yoksa dalga mı geçiyor?

Okulun kantinine gidiyorum arkadaşlarıyla oturuyor çay alacak oluyorum elindeki çakmağı yakıyor gülüyor ya da hamburger falan yolluyor bana bazen neyse bunlara takılmıyordum ama en son okulun kız hamamı var orada baktı ben konuşmuyorum gelip kendi yanıma önce merhaba dedi merhaba dedim su dokundu bana da döktü önce çok güzelsin dedi seni izliyordum ama hiç gelmiyorsun yemem seni dedi gülerek ben de gelirim derslerim var dedim neyse senin dostun olabilirim dedi dosta ihtiyacım var seni de kimse beğenmedi anlaşılan benden başka diye güldü ben de kalktım tuttu kolumdan ama gittim ondan beri hâlâ görünce evime gel sadece sohbet ederiz diyor aşık mı yoksa girgir peşinde mi anlayamadım?
Güncellemeler
3 ay
Arkadaşlar bugün ne içimden geldiyse söyledim ona dedim sana güvenemiyorum spk gibi bakıyorsun dedim o da benle yaşa sana elimi sürmem ne zaman istersen o zaman sürerim dedi açıkçası kyk da da sıkılmıştım beraber yaşamak istiyorum
Güncellemeler
2 ay
Her tarafım ağrıyor aksam 8den gece 2 ye kadar sevistik çırılçıplak yatıyoruz şu an sözünde durdu gerçekten bu 15 günde elini sürmedi bana ama dayanamadı sonra
Yurtta bir kız beni sürekli takip ediyor, aşık mı yoksa dalga mı geçiyor?