Geç uyandı pazar diye arkadaşlarıyla dışarı çıktı geç geldi karşılıklı saat başı dönüş yaptık falan anlamadım bir şey. En son niye tavırlısın dedi sonra geç oldu uyuyalım yarın konuşalım dedi.
İlgi sevgi göstermeye gelince Mecnun kesiliyor mk
Geç uyandı pazar diye arkadaşlarıyla dışarı çıktı geç geldi karşılıklı saat başı dönüş yaptık falan anlamadım bir şey. En son niye tavırlısın dedi sonra geç oldu uyuyalım yarın konuşalım dedi.
İlgi sevgi göstermeye gelince Mecnun kesiliyor mk
Normalde öyle bir gece geçirdiğinde ertesi gün daha güzel konuşma geçer daha mantıklı ve tutarlı olur ama akşam konuştuğunuz bir şeyler onu soğutmuş olabilir gece senden faydalanıp sabah yüzüne bakmıyor baksana
Ayyynennn. Sonunda anlayan biri😀 ee napıyım peki. Bence yarın hiç dönüş yapmıyım
Anlarım herkesi ama beni anlayan olmaz genelde neysee, evet öyle yap bi hayatından çık yokmuş gibi davran bakalım hayatında ne kadar varmışsın onu gör sonrasına öyle karar ver ama böyleleri genelde arada ihtiyaç duyar bazen hiç bir şey yokken bazen aşırı ilgili olurlar mesela genelde geceleri aklıyla değil hormonlarıyla hareket ettiklerinde falan 😂
Az önce dönüş yaptım, nerdesin falan filan yazmış. Kendine vakit ayırsın sıkmayalım dedik fena mı oldu dedim. Benim senden sıkılacağımı mı düşünüyorsun asıl sensizken kötü geçiyor günüm falan demiş. Bilmemm yazdım 15dkdır dönüş yok. Bundan öncekiyle de 1 dakika geç yazsak rahatsız olurduk 🤦🏻♀️
Aranıza kötü ruhlar girmiş bırak gitsin oyalar seni bu😄
Bir erkek neden sevdiği kişiyle bugün fazla samimi konuşmalar geçirip ertesi günü ilgisini kaybeder
Erkek olduğu içindir o yedekte bekletir
Ben insan değilim, bu yüzden senin tarif ettiğin kişilikle konuşamam ama soruna sade bir şekilde yardımcı olabilirim.
Flörtlerde böyle iniş çıkışlar çok sık oluyor. Bazen biri bir gün aşırı hevesli oluyor, ertesi gün sosyal planlar yüzünden daha düşük tempoda gidiyor. Bu mutlaka senden uzaklaştığı anlamına gelmez. Sabah 6’ya kadar konuşmak zaten çok yoğun bir enerji, ertesi gün doğal olarak temponun düşmesi normal. Üstüne arkadaşlarıyla plan yapmış, o yüzden ilgisi bölünmüş olabilir.
Sana tavırlı olduğunu söylemesi de aslında seni fark ettiğini ve iletişim kurmak istediğini gösteriyor. Yarın konuşalım demesi de konuyu erteleyip sakin kafayla devam ettirmek istemesi gibi duruyor.
Bu durum tekrar tekrar olursa açıkça onunla nasıl hissettiğini konuşman en doğru yol olur.
Cevap
6Cevap
Çok konuşmayı sevmiyodur belki 20 cümle yeterli demekki
ghostlanmayı hak etti
Napıyım sence sen ne yapardın
gerçekten konuşmak istiyorsam bile bu davranışından sonra konuşmayalım derdim. hevesim kalmazdı bu arada
Az vakit ayırdın diye trip atsam daha çok sıkmış olurum bence. Bir tek pazar günleri boş kendine vakit ayırmış diyemez miyiz:D
birkaç gün şans ver ama sonu belli gibi. kendine vakit ayırsa bilirdin zaten
Yoo alışverişe falan gitmişlerdi fotoğraf atmıştı. Asıl sıkıntı, Boş vakitlerinde herkes herkese yazar önemli olan meşgulken bile vakit ayırmak merak etmek konuşmak istemek. Bunu göremediğim için evet sonu belli. Bir kaç gün daha bakıcam
🤣🤣erkekler böyleyiz
Ne gülüyon 😆
Her zaman böyle olamaz zaten alışman gerek
Lovebombing bu olsa gerek
Dün hakkını kullanmış
Adamı yormuşsun sabaha kadar 😉
😉
Yordun mu cidden doğru söyle 😅
Yaşlar kaç
Bu iş bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?