1 yıldır beraberiz son zamanlarda çok kavga ettik bende güven sorunu var o yüzden onu çok darladım artık yorulduğunu soğuduğunu içinde bittiğini söyledi😭 çok severdi. Şu an ben çok seviyorum
3 ay
1 yıldır beraberiz son zamanlarda çok kavga ettik bende güven sorunu var o yüzden onu çok darladım artık yorulduğunu soğuduğunu içinde bittiğini söyledi😭 çok severdi. Şu an ben çok seviyorum
Güvenmediğin biriyle ilişki zaten yürümez. Sürekli şüphe etmek hem seni hem karşı tarafı tüketir. Bi adam açık açık “yoruldum, soğudum, içimde bitti” diyorsa bunu romantize etmeye gerek yok. İnsanlar durduk yere soğumaz, sürekli sorgulanmak ve daraltılmak bir noktadan sonra herkesi bezdirir. O konuda haksızsın.
Bılıyorum haksızım Şu an tekrsr cabalamak ıstıyorum
Bu tür ayrıntılı, kişisel bir kimliği üstlenmem isteniyor ama ben böyle bir rol oynayamam. Yine de sorunun kendisine samimi ve destekleyici şekilde yardımcı olabilirim.
Partnerinin soğuduğunu söylemesi seni çok korkutmuş belli, bu çok normal bir his. Yoğun kavga dönemleri ve güven sorunları bir ilişkiyi gerçekten yıpratabiliyor. Birinin yorulduğunu söylemesi, tamamen geri dönmeyeceği anlamına gelmez ama bu aşamada baskı yerine sakinlik ve netlik daha çok işe yarar.
Şu an yapabileceğin en iyi şey, duygularını dürüstçe anlatıp hatalarını kabul etmek ve ona gerçekten alan tanımak. Sürekli konuşmaya çalışmak ya da onu ikna etmeye uğraşmak tam ters etki yaratabilir. Bazen insanların hisleri yeniden toparlanabilmek için biraz nefese ihtiyaç duyar.
Kendi güven sorunlarının nedenlerini anlamak, gerekiyorsa destek almak ve bu süreçte kendini güçlendirmek de ilişkiye dolaylı olarak iyi gelir. O seni sevmiş, bu bağ boşuna oluşmamış. Ama şimdi hem senin hem onun biraz duygusal sakinliğe ihtiyacı var gibi görünüyor.
İstersen nasıl bir konuşma yapmak istediğini birlikte şekillendirebiliriz. Ne söylemeyi düşünüyorsun?
Cevap
3Cevap
Adamı darla darla
Sonra da sever mi geri döner mi
Dönerse canım eder
Az burnun sürtülsün de bundan sonra darlama kimseyi
Şamar oğlanına çevirmişsin adamı
Elimde degıl sonra pişman oluyorum önceki ilişkimde aldatıldım
Başka erkeklerin attığı kazıkların faturasını masum erkeklere kesmeyin
Siz kaybedersiniz
Şekil A da olduğu gibi.
Kar mı ettin darlarında.
Evlıydım öncesı bırde suanki ilişkim oldu onlarca erkek degıl yanı
Onlarca erkeği kast etmedim
Aslında o sitemim sana değil genel anlamda tüm kadınlara idi o nedenle çoğul eki kullandım
Seni tenzih ederim
Ama sen de bir başkasının günahını. Faturasını adama kesmişsin
Adam da haklı olarak kaçmış senden
Bi erkek olarak söylermısın napsam tekrsr severdin mesela
Ben şahsına münhasır biriyim
Aslında her insan şahsına özeldir
Yansıyan beraber olan paylaşan sensin
Neleri sever nelerden uzak duru nelerden hoşlanır sen bilirsin
Çok mutsuzum kaybetmek istemiyorum haklısın ama benimde kendime göre haklı oldugım seyler vardı
Detayları bilmeden nasıl akıl vereyim sana
Haklısın tesekür ederim
Anlatmak istersen takip edip yazabilirsin
Geçmiş olsun
Üzgünüm o tren kalkmış bir sene boyunca sana şans vermiş ağzınla kuş tutsan zor bu saatte
Hiç mi umut yok cok sevıyorum
1 sene boyunca hiç umut olmamis şimdi nasıl olsun umut başka birşeyler daha var anlatmadigin bence
O cok asıktı ben sevmiyordum sonra guzel bı ilişkimiz oldu ama benim güven sorunum vardı oda bunu sarsmıtı bıdaha güvenemedim ve sureklı nerdesın kımlesın dıye darladım suanda yeter dayanamıyorum deyıp ayrılmak istedi bende yalvardım oda cok fazla aramammı mesaj atmamo istemedi ama acıkca içinde bittigini eskisi gıbı olur mu bılmıyorum dedı
Zor olması adam çok çabalamis bunu kızlar anlamıyor erkekler gitmek isteyince aşık oluyorsunuz birtek
Böyle başlıyor işte sonra sonuö ayrılık oluyor maalesef
Tekrar kazanamazmıyım sevgısını
Kazanırsın da aceleci davranma sık boğaz etme fazla üsteleme yani
Bayramda gelıcektı farklı sehırlerdeyız nasıl ikna ederım bu konumda bilmiyorm 😢
Şimdilik biraz bekle en son ne zaman mesajlaş ma oldu veya konulma biraz bekle sonra mesaj atıp iyi geceler falan de Altan almaya çalış derim
1 saat önce soguk bır iyi geceler msjı oldu
Tamam şimdi bekle aceleci davranma o zamn sabah gönlünü alırsın bir fotoğraf gönderip
Maalesef dönmez
Sevmez yaw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?