Yaş ilerledikçe ilişkide kırmızı çizgileriniz ve olmazsa olmaz beklentileriniz nasıl değişti?

Önceki ben olsaydı yakışıklı olsun gerisini ben çözerdim diyordum ama yaş 25'i geçince tipin bir önemi olmadığını ne olursa olsun karşımdakini değiştiremeyeceğimi anladım. 2 dakika tanıma şansı verince temasa geçti diğerleri gibi

ve istersem öperdim deyip yakınlaşmaya çalışınca izin vermedim zoruna gitti ve anladım ki tipi olduğu için şımartılmış bir erkek çocuğu henüz.

Geçmişi de umurumda değil ama geleceğinde ben olmayacağım ilişkiyi istemedim.

Bir de olmazsa olmaz dediğim bir şey daha vardı öfke problemi yüzünden titrediğini görünce bir de ilk buluştuğumuz bir gün de beni öpmeye çalışan bir erkeğe şans vermedim demek ki ben de bir şeyler değişiyor artık.

Onunla aynı yaşta (22) olsaydım belki de bu kadar olgun düşünmez ve şans tanırdım..

Bir de diyor ki açık açık arkadaşı arıyor date yapacakmış en yakışıklısı sensin gel falan diyor yanımda hadi o gün gitmedi ben olmadığımda da gitmeyeceğini nereden bileceğim?

Uğraşmadım ve son buluşmamızı gerçekleştirdim tek haklı olduğu konu ise benden ya da ondan bir şeyler eksilmedi çünkü bir şeyler yaşamadım böyle bir insana bir şey yaşayıp hayatımı mahvedemem.

Siz ne düşünüyorsunuz o konuda düşünceleriniz neler?

Güncellemeler
3 ay
İkimiz de motorcuyuz eğitimde tanışmıştık. Herşeyiyle dışarıdan baksan dört dörtlük biri ve tiktokcu mesajlara dahi bakmıyor dışarıda görsem şu şekil belki ilgilenmeyecekti bile , özel olacağım ilişki istiyorum sadece bu ona tepeden baktığım için değil kendimi korumaya çalıştığım için aldığım bir kalkan sadece.
Yaş ilerledikçe ilişkide kırmızı çizgileriniz ve olmazsa olmaz beklentileriniz nasıl değişti?