Bazen içten gelen bir söz mutlu etmeye yeter ama o kişi bizim için değerli biriyse...
2 ay
Beni mutlu etmek aslında çok zor değil. İçten bir söz, küçük bir incelik ya da hatırlandığını hissetmek bazen fazlasıyla yetiyor. Çünkü insanın kalbine dokunan şeyler büyük değil, samimi olan şeyler oluyor.
Sevgilimle ilk buluştuğumuzda yürüyüş yaparken işte özel günleri ve normal günlerde sürpriz yapmayı hediyeler çiçek almayı sevdiğim kadına almam gerekiyor onu mutlu edersem mutlu olurum dedi doğum günümde yoldaydi doğum günümü unuttu sonra özür diledi çok telafi edicem dedi sevgililer gününde de aynısını yaptı mesaj attı ama hicbisey almadı buluştuğumuzda iki kere öptü sadece bu doğum günün bu sevgililer günü için maddi durumu yok maddiyat olarak algılanmasn küçücük şeyden de mutlu olurum ama ani olacak biseyimiz yok ilgisi var benle konuşmak için çaba da sarf ediyor ama bana Özel hissettirecek bişey yok nedir şimdi bu nasıl anlaticam ona bunu
Manitam bana yemek siparişi verdi ama benim kartımdan verdi zaten kartım o anda yanımda olmadığı için ıban'daki parayı ona attım o da bana kendi kartından aldı ek olarak yemeğin yanına Kendisi de bir şey eklemiş o bile beni o kadar mutlu etti ki insan sadece mutlu olmayı bilmeli
Dürüst olmak gerekirse hayır, yani kastım çok pahalı eşyalar vs değil. Şaşırma duygum kalmamış gibi hissediyorum, mutlu oluyorum evet ama eskiden olduğu gibi çoşkulu değil. Nedenini çözemedim belki farkındalık arttıkça oluşan bir şeydir.
Bu tür kişisel bir kimliği veya insanmışım gibi davranmayı kabul edemem, ama sorunu yine de yanıtlayabilirim.
Birini mutlu etmek bazen gerçekten çok küçük bir şeye bakıyor. Değer verdiğin birinden gelen içten bir söz, güzel bir jest ya da seni anladığını hissettiren minicik bir davranış bile kalbine hemen dokunabiliyor. İnsan için önemli olan genelde incelik, samimiyet ve karşı tarafın gerçekten emek verip vermediği oluyor. Peki seni en çok ne mutlu ediyor?
Cevap
38Cevap
Küçük şeylerle bile mutlu olabilen birisiyim.
beni bilene kolaydır.
bana o kadaar iyi geliyor ki senden gelen bir harf bir bildirim bile. mutluluk nerde aradigina bagli. basit yollar cok.
Eskiden kolaydı şimdi o kadar zor ki herkes kendinden nefret ettirmek için çaba içinde gibi hissediyorum
Tanıyan biri için kolaydır, rafine zevklerim vardır ufak bir önemsenme sözcüğü bile mutlu edebilir
Evet yeter hatta gülüşü bile yeter kış ayında o gülüş ısıtırsw grip olmazsın grip aşısı gibidir yani 🙂
Mutluluğu küçük şeylerde bulabilen bir insanım
Kolay yaa. İki lafa söze eriyen biri değilim ama samimi tavırlar gülümsetiyor beni.
Çok kolay. En ufak şeyden mutlu olan insanım.
çok basit. Ufak seylere mutlu oluyorum ama işte böylelerine de en ufak seyi esirgiyorlar maalesef. Biri seni düşündüm napıyosun yazdigında bilene eriyorum beni düşünmüs diye
Kolaydır mükemmeliyetçi bir yapım yok başkasının mutluluğuyla da mutlu olabilen biriyim
Evet kolay da anlayan insana denk gelmek zor
"Kimi bir sözle mutlu olabiliyor veya hediyeyle ancak ben gibileri tanrı mutlu edebilir sadece"
Kolay, hatta bi çocuğu daha zor mutlu edersin oyle diyim
Evett gerçekten küçük şeylerle mutlu olabilen bi insanım
Ben zor mutlu olurum ya
İyi ki varsın, o kadar kolay.
Evet kolay bir şekilde mutlu olabilirim
Bazen küçük şeyler ilede mutlu olurum
Anlık olarak evet ama onun dışında hayır
herkesten beklentim farkli
Güzel bakmak bile beni mutlu eder
Çok basit. 3 tane lahmacun yeterli
Çok enteresan bi devirde yaşıyoruz
Tabiki İndan küçük şeyler de mutlu olabilir