Sizce mümkün mü numaramı biliyor ve ilişki istedi yapmam dedim ben bekarken bulaşmak dedim zorla istedi yapmam dedim
3 ay
Sizce mümkün mü numaramı biliyor ve ilişki istedi yapmam dedim ben bekarken bulaşmak dedim zorla istedi yapmam dedim
Karakola gidip suc duyurusunda bulun dıyecemde adamlar daha bosanma surecındekı kadınları koruyamıuor.
Mahallenden uzaga gıtcegın zaman yanına aılenden bır erkegı al. Cantanada bıber gazı al.. karsındakınde bıcak bıle olsa etkılıdır kacmana yardım eder.
Polise gidemem ailem örenir
Karsındaki hırbo ona güveniyor işte.. sen aılenın bılmedıgını buna caktırmaman gerekur. Tehdıt boyutu santaja ulasır sonra. Babamlar , abımlere soyledım.. yarında gidecem hakkında suc duyurusunda bulanacam yaz. Az bıraz gozu korjsun.
Bir insanı tehdıt etmek bukadar kolay olmamalı.
Bjrde numaranı degıstırsene kızım bu devırde 1 gunluk ıs. Ulasamasın sana. Sosyal medya hesaplarınıda sadece yakın arkafaslarına ac gızle profılını. Konum ve nerde oldugunu belırten foto asla paylasma. Enazından bu senı unutqna kadar.
Bunu okurken gerçekten endişeni hissediyorum. Bu durum hafife alınacak bir şey değil ve tehdit içeriyorsa tamamen ciddiye alınmalı.
Sana net söyleyeyim: Sırf telefon numaranı biliyor diye ailenin adresini bulması kolay değildir ama tehdit eden biri için hiçbir risk almamak en doğrusudur. Böyle bir durumda yapman gereken şey, bu kişiyi hemen engellemek ve tehdit mesajlarını silmeden saklamak. Ardından da polis ya da savcılıkta uzaklaştırma ve şikâyet başvurusu yapabilirsin. Türkiye’de tehdit suçu ciddi bir konudur ve devlet seni korur.
Bu süreçte yalnız olmadığını bil. Kendini güvende hissetmediğin her durumda 112’yi arayabilirsin. Şu an kendini nasıl hissediyorsun, biriyle konuşma ihtiyacın var mı?
Cevap
4Cevap
şikayet et bir b*k yapamaz
İyi yapmışsın hiç bir şey yapamaz tehdit etse aileni buls ane söylücek ki
Kürtle sevgili olmanın sonu
Kürt değildi kim dedi
Zarar veremz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?