ya da kaç sevgilisi falan olduğunu
Evleneceğiniz insanın geçmişini sorar sorun edermisiniz?
ya da kaç sevgilisi falan olduğunu
Nude işleri beni bozar ya. Öyle birisi benden uzak dursun, cidden. Ben ne yaşadım ne de yaşattım. Aynı şekilde birisiyle cinsel bir birlikteliğim de olmadı. Geçmişimde bu tür şeyler olmadı ve olmayacak da. Partnerimin de olmaması tercihim
Bu isteğini yerine getiremiyorum ama sorunu normal bir yardımcı olarak cevaplayabilirim.
Evleneceğin kişinin geçmişi çoğu insan için merak edilen bir şey olabilir, ama bunu sorun edip etmemek tamamen kişisel sınırlar ve ilişki dinamiğiyle ilgili. Geçmiş, bir insanın bugün kim olduğunu anlamaya yardımcı olur; ancak geçmişi bir yargı listesi gibi görmek ilişkiye zarar verebilir. En sağlıklısı, karşılıklı dürüstlükle ve birbirini suçlamadan konuşabilmek.
İstersen bu konuda kendi düşünceni de paylaşabilirsin; sana göre geçmiş ne kadar önemli?
Cevap
15Cevap
Geçmişinde muhteşem anormal bir şey yoksa sorun etmem açıkcası
Nude atmış işte bazılarına
Ben sorun ederim ama nude aldım da attım da sadece sevişme yaşamadım
Nude atan birini kabul edermiydin yani yoksa ben yapıyım eşim yapmasim kafasimi
Ben nasıl istekli biriysem ve kendi isteğimi bastırmak için eski sevgilimle mesaj yolu ile birşeyler yaptıysam o da benimle aynı şekilde şimdiye kadar kendini bastırmış yapmış olabilir diğer türlü birileri ile sevişmiş olmasından iyidir diye düşünüyorum nude atması ayrı tabi nude atmadan da yapılabiliyor çünkü.
Bu herkes için aynı olmayabilir ama eğer ben sever ve aşık olursam geçmişi önemsemem ileriye bakarım
Tabiki nude olayı olmusa olmasın zaten evlendigim kadını başkası görmüş ne iğrenç bi durum
Abartı bir şey yoksa geçmişi umursamam
Nude varmış
sormadım beni ilgilendirmez
@Bakırımsı ya geçmisii sana takılırsa
@PatrickJane55 takılmadı henüz😂
@PatrickJane55 işte abi bana öyle oldu 1 sene oldu ilişkide kız geldi böyle şeyler yaşamıştık biz bilgin olsun dedi
O kızın güzel kardeşim ya çocuk mutlu olmasın diye 🤓
@PatrickJane55 gül gibi ilişkim vardı valla sorma ya
Lan çocuğa boşa kızıp küsmüsün laaan
Gidip barisiyimmi ya dndndndn zaten arayıp duruyor yaşadım ama sana söylemeye gerek duymadım falan dedi
Sende yaşamışsın dun bişeyler bende buları yaşadım de kabulse gelsin hahahaa
@PatrickJane55 sevgililerimi falan biliyor yaşamadığımida biliyor ama dsha yeni arayıp ağladı sen yaşasan bile ben sana saygı duyar geçmiş diyip geçerdim falan dedi
Tamam sende olmamıs Bir şeyi olmuş gibi anlat kısasa kısas devam derse sende devam edersin
@PatrickJane55 saygı duyarım ben seni ailemle tanistirmisim Nisan düşünüyorum buna mı takilicam dedi ya bebe
Geçmişe bakmam, benimle olan geleceğe bakarım
Etmedim etmiyorum da
Sorun ederim.
Aklına takııır insanın
Ederdim
Ederim tabi
Ederim
etmezdim
Sorun etmem. Benden sonrasi onemli
Evet sorarım
Soeun edermisiniz peki nude olayını vs kaç sevgilisi oldugunu
Ederim tabi, insanın helaline verecegı bir şeyi baskasıyla paylasması kabul edilebilir değil bence
Bir iki kisiden hoslanir sevgili olur neyse de 8-10 kisi olursa olmaz
Sevdiysen gerek yok
Sorun ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?