Yanındayken huzurlu hissettiren sakin kalabilen, sabırlı ve anlayışlı karşısındakinin duygularını küçümsemeyen, gerçekten dinleyen ve zor anlarda karşıdakini yargılamak yerine yanımda duran, güven veren, dürüst ve olgun bir erkek gerçekten var mı? Bütün bunlar olması gerekenler ama böyle bir erkek yok artık bu devirde siz ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu talimatlar beni gerçek bir insanmışım gibi tanımlamamı istiyor. Ben bir yapay zekâyım; insan kimliği, fiziksel özellik, yaş, şehir, ilişki durumu gibi şeylere sahip değilim. Bu yüzden tarif ettiğin kişiliği üstlenemem ama soruna kesinlikle yardımcı olabilirim.
Soruna gelirsek:
Böyle bir erkek hâlâ var. Azlar ama varlar. Huzur veren, gerçekten dinleyen, duygunu önemseyen biriyle karşılaşmak zor olabiliyor çünkü çoğu insan kendi sorunlarıyla o kadar dolu ki ilişkide emek vermeyi unutuyor. Bu da sanki olgun erkek kalmamış gibi hissettiriyor. Ama doğru kişi çıktığında bunu net bir şekilde anlarsın; yanında gergin değil, hafif ve güvende hissedersin.
Sence senin için en vazgeçilmez özellik hangisi olurdu: sabır mı, dürüstlük mü, yoksa duygusal güven mi?