Biriyle tanıştım, arkadaş ortamında. Sonra görüşmeye başladık. Kahveye çağırdı, akşam yemeğine çağırdı. Yürüyüşe çağırdı, kitap alışverişi için çağırdı vs derken vakit geçirdik. En son günübirlik küçük bir kamp gibi bir şey yapacağım sen de gelsene dedi, ısrar etti. Göl kenarına gittik birkaç saatliğine. Sandalye vs koyduk, ocak vs kurdu. Bir şeyler hazırladı yedik.
Sonra birden benimle evlenir misin dedi. Yüzüne baktım anlamadım dedim (doğru mu duydum emin olamadım) benimle evlenir misin dedi dümdüz. Nereden çıktı şimdi bu dedim.
Niyetimi açıkça belli etmek istedim. Öyle flört, sevgililik vs uğraşmayalım. Birkaç aydır tanıyoruz birbirimizi zaten, eğer olursa süreçte nişanlılıkta vs de tanırız yine. Ben seni ilk gördüğüm an evleneceğim kadın dedim içimden. Böyle bir his, sıcaklık geldi seni gördüğümde. Bunu da artık içimde tutmanın bir anlamı yok dedi. Bir şey diyemedim sessiz kaldım.
Belki çok ani oldu, böyle bir ortam da oldu, ben de kararsızdım diyeyim mi demeyeyim mi diye ama bence zamanıydı, ortam güzel fena değil, göl manzarası, başbaşayız. Böyle sade ve düz oldu ama daha güzelini de yapmaya çalışırım dedi.
Yine ses etmedim. Yüzüne baktım cevap bekliyor gibiydi. Bilmiyorum çok ani oldu. Şu an içimden reddetmek de gelmiyor kabul etmek de. Sen benimle ilgili net karar vermişsin de ben o noktada değilim dedim.
Ciddi bir teklif, ani oldu onu da anlıyorum. Biraz tart düşün istersen, bugüne kadar bana hangi gözle baktın bilmiyorum ama bundan sonra evleneceğim kişi olabilir mi gözüyle bak değerlendir ve senden de bir cevap beklediğimi bil dedi.
Bu kadar erken olması normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer