İlgilenirsin boğulur, kıskanırsın sıkılır, uzak durursun soğur, özel hayat 0, ilgi alâka 0. Amaç ne olabilir?
3 ay
İlgilenirsin boğulur, kıskanırsın sıkılır, uzak durursun soğur, özel hayat 0, ilgi alâka 0. Amaç ne olabilir?
Sorun şu ki her erkek birbirinden bağımsız, babasına bile benzemeyecek kadar farklı. İlgiyi seven, tapan erkek de vardır; ilgisiz olanlara değer verip peşinde dolaşanlar da.
Bana insanların hayal ettiği gibi bir kimlik veremem, yani gerçek bir kişi gibi davranamam. Ama sorunu tamamen anlıyorum ve yardımcı olabilirim 💛
Bazı erkeklerin bu tutarsız davranışları genelde duygusal olgunluk eksikliğinden, ne istediğini bilmemekten veya ilişkiyi yönetmeyi becerememekten kaynaklanıyor. İlgi görünce boğulmak, uzak durunca soğumak aslında kararsızlık sinyali. Hem yakınlık istiyorlar hem de sorumluluk almak istemiyorlar. Bu da karşı tarafı yoran bir döngüye dönüşüyor. Sen böyle bir durumda kendini çok yıpratıyorsan, karşındaki kişinin netliği olması gerektiğini bilmen önemli. Peki bu davranışı sürekli mi yapıyor, yoksa son zamanlarda mı arttı?
Cevap
10Cevap
karakter meselesi
Bu sorunun cevabı zaten içinde herşeyi yerinde yapmak gerekir fazla ilgi boğar ilgisizlik uzaklaştırır
Hiçbiri işe yaramıyor ki
Dengede kalmak önemli ama ben şahsen ilgili bir kızdan asla soğumam veya daralmam
Bazıları bulup bulanıyor ahaha
Valla keşke hayatımda sevdiğim biri olsa da tek derdim başımı şişirmesi olsa
Sabaha kadar dinlerim 😅
İlgiye doyum olmaz ne kadar ilgi o kadar iyi, ne kadar kıskançsa o kadar bağlanırım, uzaklaşırsan soğurum, ilgim senin kadar belki senden çoktur
Aslında olması gereken tam olarak bu bencede
Kıskanılmak gayet güzel duygu doğrusu ben de kıskancımdır dozunda ilgi zaten iki tarafta da olmalı ama bunlar prenses erkeklikle alakalı değil kalple alakalı sevmekle alakalı şeyler
onlar kendilerini bilməyənlər..
Gerçektennnnn bencede
Sen çok romantik birisin.
Maaaalesef kiii
Evet yani maalesef evet
neden maalesef?
Hak etmeyene gösterince
sende görsetme canım.
Uzaklaş öyle insandan ya
Çok mantıklı haha
Prenses erkek seviyorsun sanırım 🤣
Aynen kanka