Bizim sevdiğimiz kızlar neden bizi sevmez genel konuşuyorum hoşlanmıyor benden bir kız sevdim sizce vazgeçmeli miyim lütfen cevap verin beyefendiler hanımefendiler çok teşekkür ede😔🙏
3 ay
Cevap
1Cevap
Next
O nedir
İlerle
Devam et
Vazgeç ondan
Sıradakine geç
Beyefendi vazgeçme doğamda yok bir kere
Aşk meşk işlerinden değil, o kızdan vazgeçecen. Yüz vermiyorsa boş ver, başka kızlarla dene şansını
Başka kızlardan değil beyefendi anlatsam siz hak verirdiniz çok saf ve temiz biri ben o kişiyi istiyorum instegramdan engeli kaldırmış ama cevap vermiyor bana hastasın dedi neden böyle bir şey dedi sizce
Çok üzerine gittiysen demiştir yani
Efendim ısrar ettim biraz kadınlara karşı kibarımdır sürekli aklımda hayal bile ediyorum çok istiyorum
Israrcı olman zaten ofsayt. Bir kere denersin şansını, olursa olur olmazsa olmaz. Sonrası takıntıya dönüşür. Oradan ilerisi de artık taciz boyutuna girer
Ne olur orasını bilemem ben kızdan acayip hoşlanıyorum şu huyum var vazgeçememe numarasını istedim vermedi nasıl irtibat kurucam bilmiyorum beyefendi
Ya o seni istemiyorsa?
İstemiyor zaten efendim tanıdığım çoğu kızdan çok iyi kalbi var o kalbini vuruldum evlenmek bile istiyorum evet dese arkadaş kalmak istiyorum ben dedi baya önce
Geçecen işte agam o zaman, kız seni istemiyor. Zorla mı birlikte olacan?
Hayır zorla değil ama olması için elimden ne geliyorsa yapacağım buluşmak çok istiyorum 🙏
Benim gibi beyefendi birini bulacağını sanmıyorum
Vazgeç bence dene ama bii
Çok kez denedim efendim evlilik düşünmüyorum değil beni sevmesini istiyorum 🙏
Gahahahajaj seni istemeyen bu durumdan haberi olmayan bir kız için öi
Neden gülüyorsunuz komik olan ne hanımefendi seviyorum evet kimseyle evlilik düşünmedim bu zamana kadar beni sevicek elinde sonunda teşekkürler 🙏
Robot gibi konuşma laa jsjsksks zorla mı sevcek aq nasıl kafa buu çok beklersin sen senin kafa iyi değil heee söyleyim
Üslubunuza dikkat ederseniz çok güzel olur böyle hanımefendiye hiç yakışmıyor🙃 genede kalbinizi kırmam
Hhshshshs komiksin aq ya çok bekleme. Sonra aşktan deli olursun benden söylemesi seni istemeyen birinin peşinden koşmak akıl işi değil takıntılı ruh hastası
Diyelim takıntılıyım hanımefendi ne yapacaksınız lütfen yazmayın daha fazla..
Hoşşş köpek takıntı yapmışsın kızı umarım kurtulur senin gibi malın elinden kibarlık mış bide kibar insan zorlar mı lann
Terbiyesiz hanımefendi
Hahahahaha malsın aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üzüldüğünü hissediyorum ve haklısın, hislerinin karşılık bulmaması gerçekten yıpratıcı 😔💛 Bazen biri hoşlanmaz çünkü enerjiler uymayabilir, o an kalbi başka yerdedir ya da sadece hazır değildir. Bu senin değerini asla azaltmaz 🌿✨ İçin acıyorsa biraz geri çekilip kendine alan vermek iyi gelir. Sence biraz zaman tanısan hislerin değişir mi? 💬💛