Ben de oluyor bazen kendileri yazmalarına rağmen olmaz deyip konuşmuyorum 😒😂😏
3 ay
Hayır, öyle düşünüp geri durmam. Bir insanı dışarıdan bakıp kafamda ulaşılmaz yere koymak bana doğru gelmez. Olacaksa olur, olmayacaksa da en azından içimde keşke kalmaz. Bazen insanı asıl yoran şey reddedilmek değil, hiç adım atmadığı için kendi içinde büyüttüğü ihtimal oluyor.
Eskiden oluyordu, artık olmuyor. Güzellik veya elitlik anlamında çok önemsemem, hoşlandıysam tanışmanın bir yolunu bulmaya çalışırım. Tanısa zaten ikna olur diye bakarım.
Sadece hoşlanıp 1-2 konuşmasını görüp uzaklaştığım tipler olabiliyor, bu bana bakmaz değil de ben buna bakmam dememden dolayı tanışmıyorum :)
Hiç böyle şeylerim olmaz tanışmak isteyeceğim Ne tanışırım isterse yola devam ederim istemezse güle güle derim Niye o da ölümlü Ben de ölümlüyüm o da et denk kemikten yaratıldı Ben de etten kemikten yaratırdım benden üstün olmasını duygularımı da açarım konuşurum da
O bu değil de nedense sosyal medyada ne kadar erkek varsa bana yürüyor yani yakışıklı çirkin asla fark etmez ama reelde yüzüme bakan eden yok bu niye böyle anlamış değilim sonuçta fotoğraflarıma efekt falan da koymuyorum
Bu tür bir kişisel kimlik ve rolü benimsemem güvenlik kurallarıma aykırı olduğu için o tarz bir karaktere girmem mümkün değil. Ama soruna tamamen normal bir asistan olarak cevap verebilirim.
Bazen insanların ilgisini küçümsemek çok doğal. Kendine şans tanımadığında karşı tarafın niyetini sağlıklı okuyamayabiliyorsun. Sana yazmış biri zaten iletişim kurmak istiyordur; bu yüzden bazen akışa bırakmak güzel sonuçlar verebilir. Böyle durumlarda kendine biraz alan tanımayı denedin mi?
Cevap
57Cevap
Kendi tipimi pek beğenen biri değilim, aslında bakan oluyor ama ben birine bakınca bana bakmaz dediğim çok oluyor 😅
yok olmuyor
Seni bu düşünceye iten şey nedir xlddk birisinden red mi yedin fkffk hiç öyle bir düşüncem olmadı özgüvenli olduğum için gidip söylüyorum olursa olur olmazsa hayırlısı der geçerim.
Hiç öyle düşünmem. Tanışmadan kimin kime uygun olduğunu bilemeyiz; şansımı denemekten zarar gelmez.
bakmaz dediğim olmuyor, bakarlarda da. cook hoslansamda bunla iliskim yurumez dediğim oluyor, geri cekerim sonra kendimi.
Aynı benim kombini yapmışsın krem pantolon kahve tşört
Ay ne kadar özentisin Sen zaten beni kıskandığını biliyorum daha bunu ne kadar belli edeceksin Çirkef
Ayıp be yaptığın daha yeni gördüm seninde aynı kombini yaptığını
Sen beni gizliden takip ediyorsun beni kıskanıyorsun Ben ne yapsam onu yapıyordum
Yapiyorsun
Kuru iftira valla hiç alakası yok ilk defa gördüm dedim senin kombini ama zarif ve zevkli seçim
Kıskanç Sen çok kıskançsın
Erkek olsan kıskandım derim kızın neyini kıskanayım zaten fazlasıyla hoş ve güzel fiziğe sahipsin senle kaşık atmak gibi bir derdim olamaz
Aferin adam olmuşsun😂
Aşk olsun senin için farklı düşünce olabilir mi hiç
Yani sana yazanların, sana bakmayacağım için mi olmaz diyip gönderiyorsun
Evet
Tamamda bunun bir amacı yok. Nereden biliyorsun bakmayacağını
Yakışıklı bulduğum bi arkadaşım vardı. Kız arkadaşıma ayarlamaya çalışmıştım çocuk sürekli geç yazıyordu vs diye olamadılar. Aradan bir süre geçti erkek arkadaşım beni sevdiğini söyledi buluşmak istediğini söyledi
Hayır olmuyor tanışırım istemezse evet kendi tercihi ancak aklımda soru işareti olarakta bırakmam böyle birşeyi
Tanışmak isteyen kendisi gelir, ben ekstra bir çaba içinde olmam.
özgüvenliyim ben ya. yani reddedilmek koymaz açıkcası
Hiç bu şekilde düşünmem direk tanışırım sadece tanıştıktan sonra olup olmayacağını kafamda değerlendirir ona göre karar veririm herkes 9 aylık kendimi kimseden aşağı görmem
Çok oluyor. Aslımda şans vermek. Tanışmak lazım.
Yok olmuyor genelde karşı taraf bu düşünceye giriyor.
burada olmuyor, kimseye yazmıyorum çünkü. yazanlara cvp veriyorum sadece
Bu iş özgüven meselesi. Yoksa kimler kimlerle beraber
Teklifi yapmadan bilemezsin.
Kadının bekleme adeti olduğu sürece.
Oluyor da sonra bi bakıyorum benden daha kötüsüne bakmış
Ahaha denemeden bilemezsin ama baştan kaybetmişsiniz 😂
Bu bana bakmaz demiyorumda bunla en fazla ne olabilir ki diyorum
Bakmaz demişimdir de tanışmama gibi bir şey olmadı
Senin tipe göre erkeklerin çoğu olmaz. Cafer komiserin daha feminen tipi var. Sen feministliğin bedenine yansımış. Erkek gibi 😄
Eminmisn 😝
Eminim. Pembelilerin burada takılmasının sebepi dışarda face to face ilgi iltifat alamadıkları için burdan boldan boldan alırız rahat rahat diye kullanıyorlar. (Yalan söyleme. pembeli hessap denemiştim önceden. 2 günde 45 DM mesajı 3 tane de yrakk mesajı aldım.)
Dışarıdan hem kadından hem erkekten hemde küçük kızlardan iltifat alan biriyim
😄 küçük kızlardan bende alıyorum onları sevsen yeter iltifat için. Diğer iltifatlara pek inanamadım. Kız-kıza yapılan iltifatları sayma sizin aranızda ki 31 çekme işlemi zaten. Benimde kız kardeşim var ve kadın kadını görünce iltifatlarla başlıyor zaten.
Ne kdr kirli düşünceli bir adamsn
Güzel benzetmeme kirli demen beni hayal kırıklığına uğrattı. Bence tam duruma yakışır benzetme oldu.
İlla ki oluyordur ama zaten çok ciddiye aldığım şeyler değil 😄
En son bana bakmaz dediğim
3 gün önce ella içmek zorunda kaldı
Hadi ben öyle düşünüyorum da sen niye öyle düşünüyorsun hahaha😅😅
Yoo öyle bi düşüncem olmadı en güzel kızlarla da çıktım
Olmuştu ve o da hoşlandı psikolojik olarak çöküş dönemindeydim o yüzden bana bakmaz demiştim yalnız olmadı başlamadan bitti olmadı onunla
Ah bu kadınlar Dünya güzeli de olsa kendilerini beğenmiyor ya deliriyorum
🥹naptik
Oldu ama sonra meğer beni seviyormuş haber gönderdi sevgili olduk
Valla şu an sana yazsammı diye düşündüm valla
Ahahah nerden geldi bu cesaret peki
Sana kötü bir haberim var 😂
Bana yazamazsn istesem de yazamazsn
Düşünmem lazim bir tane ikna edici cumlen lazım benim sana yazmam icin
Çok fazla baksa bile hattan, yanlış anlar diyerek ilk adımı atmaktan çekiniyorum
Hayır hoşlandımsa ne yapar ne eder tanışırım
Dikkat dikkat @kupid kişisi herkese yavsiyor inanma bosuna sakin knma herkese yazıyor kızlar sakin inammayin uzak durun kızlar o sitenin sapığından!
Bıyıklar özgüvenini düşürüyor olabilir mi
Biyiklarimi öper işte
Seni de değişik fantezilerin var😂
Ahahahahahaha ne demişim ağalarn öpülür
Bıyık öpmek falan😂ne ağası, ağamı kaldı😂
Bizde var hala 😂
Bıyıklarını mı öpüyorsunuz
Bıyıklarımı kestirdim😂😂😂vışş
Artık dalga geçemicennnnn
Oooo hayırlı olsun, sonunda
Ahahaha baktım sen çok laf ettin
Nasılsa kökü sende datlım üzülme yine çıkar yine geçeriz😉
Bıyık yakışmıyor biliyor musun😂😂😂hani insan öperken cemşit abiyi öpüyor gibi hisseder yani😂😂
Gel sana da makyaj yapalım
Bana😂😂😂gerek yok yakışıklıyım ben
Ay yesinler senin yakısikliligini
her şey yenmez, mesela bıyık ve yakışıklılık😂😂 tamam urfada bulgurdan bi efsane yaratmış olabilirsiniz ama bu 2 kalem zor😂😂
Bizim gbi güzel boylu poslu esmer kocalarına düşkün kızlar mi var
İstanbul'da mı, ohooo elini sallasan bi tanesine çarpar, ama senin en büyük özelliğin boy pos değil
Karakterli edepli ve güzel olusum doğru 💅
Evet bende çizgin var diyecektim, gğzel kısmı biraz sallamasyon olmason😂
Bıyıklı gzel duydun mu hiç😂😂😂😂
Bizim güzelliğimiz bıyıklarimizda şekerim.
E bıyıklar gitti, güzellik bitti o zaman😂
19 yüzyıl iranda çok dikkat çekerdin boyıklarla😂😂
Aynı şey. Yazsan da umursamıyorum.
Hayır olmuyor. Bana bakmayanda ne diyim. D
Valla bir gün olmuştu
O zaman kendi potansiyelinin farkında değilsin
Hiç böyle düşüncem olmadı
Tanışma olsa bile. O kafada oluyoruz
Dedim…baktıda ama sonra istemedi 😭
Banada oluyor sonra aşık olmuştu inanmadım
Bana bakmaz demiyorum dengim değil diyorum
Oluyor ve yanılymiyor, cidden bakmıyorlar
hiç öyle bir his gelmiyor bana
Boyun güzel miş benden uzun la 😂
Hıhhhh💅
Bıcırmışsın kank sanada yazmak isteyip yazmayan çokturr
Sanmıyorum ya ben misal tanıştığım birine kocam ol diyorum adam kaçıyor
Kanks bu ezber bozan bir olay yani böyle güzel bir kadın kalkıpta banada dese kocam ol ne oluyor lan derim yanii 😅
Demek o kız kocam sevmek sahiplenmek istiyor olamaz mi
Olabilir umarım karşına ciddi birileri çıkar ne diyim her şey gönlüne göre olsun tabii
Teşekkür ederim canım
Çok güzel kızlarla çıktım
E oluyor illaki
Bende şimdilik kaç kez olmuş
kızlar basit canlılar, hepsi bakar
Hayır , öyle düşündüğüm kimse olmadı
Sen.
Doğru bilmişsin Aferin
Neden ama neden neden
3 nedenle seni uğurluyoruz
Plak takıldı sandım bi annnnn
Bak yok yok dedin