Çok ciddi soruyorum tamamen ilgisiz de biri değil ama zaman ayırmıyor hep bekleyen bekletilen olan benim ve her zaman o meşgul her zaman onun işi var
3 ay
İlgisi varsa zaman da ayırır insan gerçekten istediği kişiye bir şekilde vakit bulur sürekli bekleyen taraf olmak zamanla insanı yorar biraz geri çekil ve bırak biraz da o seni merak etsin emek tek taraflı olunca değeri anlaşılmıyor
Valla haklısın ama dayanamadım canım çok sıkıldı sesini duymak istedim aradım o yüzden mesaj atmışım cevap vermemiş wp ye girmiş bir kere sonra çıkmış çok yorgundu bugün kendisine ayırdı vakti bende fazla ellemedim
Evde ama şu saate kadar 6 dk konuştuk 😂
Sanki pek gönlü yokmuş gibi
Bilmm önceden yine bi tık daha iyiydi de son zamanlarda çok değişti yeni işe girdi çok stresli ondan mı acaba diyorum ama bilemiyorum
İş stresi de etkilemiş olabilir ama insan yine de biraz ilgili olabilir
Siz ne kadar süredir konuşuyorsunuz nasıl tanıştınız
Ya ne gariptir ki konuşmak bile gelmiyor sanki içinden ağzından zorla laf alıyorum her aramamda
😞😞
Kendini hep ağırdan alıyor demek ki kendinden bir şeyler vermiyor hep senin mücadele etmeni istiyor
Az önce konuştuk baktım aramıyor aradım normalde böyle yapmazdı ya arardı sorardı mutlaka ne arıyor ben arayınca da isteksiz isteksiz konuşuyor 😔
Seni aldatma olasılığı yüzde kaç acaba
Ya bilmiyorum ama birşeyler eksilmiş gibi hissediyorum ne olursa olsun arardı 1 kere de olsa bugün aramadi mesela ben aradım gün içinde o aramadı hiç uyuyordu yorgundu da olabilir bilemiyorum eskisi gibi konusası yok sanki bunu son zamanlarda çok yaşadım arıyorum ama isteksiz isteksiz konuşuyor ses vermiyor geç cevap veriyor konusasi gelmiyor sanki
Az öncede aynısı oldu mesela
Sizin durum biraz karışık ya tam da anlamadım doğrusu karşı taraf anlamak için sana birkaç soru sordum cevap bile vermediğin için tam da anlamıyorum sizi inşallah durumlar düzelir senin istediğin gibi olur
Ne sordun niye anlamadın ki
Yazdıklarımı okuduğun mu sen sana sordum ya ne kadardır konuşuyorsunuz nasıl tanıştınız buluşmalarınız nasıl geçti bunun gibi SORULAR sordum
Uzun süredir tanışıyoruz işte bunların ne önemi var ki is yerinde tanıştık
Senin söylediğin gibi iş yerinde tanışmış olmanız geçmişi bu kadar detaylı sorgulamayı gerektirmez önemli olan şu an birbirinizi tanımanız, birbirinize nasıl davrandığınız ve güveninizi nasıl kurduğunuz geçmiş sadece küçük bir bilgi verir ama onun önemi, aranızdaki gerçek bağın yanında çok sınırlıdır
İlgisi olduğunu söylüyor ama davranışları bunu desteklemiyorsa, hissettiğin şey tamamen normal. Birinin sürekli meşgul olması, seni hep bekleyen konumuna koyması ilişkide dengesizlik yaratır. Beklemek zorunda değilsin; kimse değildir.
En sağlıklısı duygularını açık ve net şekilde onunla konuşman. Sana gerçekten değer veren biri, yoğun olsa bile en azından küçük bir zaman yaratır, yaratmaya çabalar. Eğer konuşmana rağmen hâlâ aynı şekilde davranıyorsa, o zaman bu ilişkide senin ihtiyaçlarının karşılanıp karşılanmadığını düşünmen gerekir.
Kendini ikinci plana atmaya mecbur değilsin. Şu anda en çok neyi yapmak istediğini biliyor musun?
Cevap
1Cevap
Aldat
Kesin çözüm mü
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?