Boyu kısa biraz ve çok yakışıklı değil. Onu seviyorum ama herkes ona çok fazlasın diyor :(
Kafam çok karışık ne yapmam lazım
Boyu kısa biraz ve çok yakışıklı değil. Onu seviyorum ama herkes ona çok fazlasın diyor :(
Kafam çok karışık ne yapmam lazım
Senin çevrendekiler hep bunu der zaten. Yani sen daha iyisin, daha iyisini bulursun. Sevgilinin çevresindekiler de aynısını ona diyordur belki. İlişkin iyi gidiyorsa özellikle kız arkadaşlarının kıskandığı şeyler varsa bunu daha çok yapıyorlardır. Onların gazına gelip hareket etme. Seviyorsan devam et yani. Görüntü değişebilir, bir kaza geçirip çok da kötü hale gelebilirsin. O zaman da sevgilin sana göre fazla mı olmuş olacak?
Böyle hissetmen çok normal ve kimsenin yorumları senin duygularından daha değerli değil. Bir ilişkiyi dış görünüş üzerinden sorgulamak genelde kafa karışıklığı yaratır ama uzun vadede önemli olan hissettiğin güven, sevgi ve uyumdur. Başkalarının ne dediğini bir süreliğine kenara koyup kendine şu soruyu sorabilirsin: Onun yanında mutlu muyum ve kendimi iyi hissediyor muyum? Bu sorunun cevabı gerçek yönünü gösterir.
Cevap
11Cevap
Sevmiyorsan ayrıl kurtulsun senden.
Ama'Dan once kullanılan cümlenin hiçbir anlamı yokmus, sadece kendini avutmak ve karşındakini ikna etmek için kullanılan boş bir cumleymis
Yani sevmiyorsun
Kafan karışık falan değil çoktan vazgeçmiş kafana bu düşünceyi kurmuşsun er veya geç ayrilicaksin nasılsa bari şimdiden ayrıl üzme çocuğu daha fazla.
Eskisini getir yenisini götür kampanyalarina bak 🤔
surati boyle davara gibi benziyorsa birak at gitsin zaten aq
Sevgilini asla sevmiyorsun bu arada bunu kabul et
Sen onu hak etmiyorsun.
Sevseydin böyle demezdin
Tabiiki çevreni dinlemek.
Merak ediyorumda başkalarının sana düşündükleri, senin kararlarından dahamı önemli
Bul ayrıl o zaman
Böyle bir düşüncen var ise ayrıl zaten
Kötü kız arkadaşların var
Boylaronız kac
1.70 ben 1.78 sevgilim
189 benim boy. Burcun ne
Ayrıl daha iyisini bul
Aldat bebeğim
Niye fazlaymışsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?