Ben flört ve sevgililik işlerine kessinlikle karşıyım insan evlilik gözü ile bakmadığı birinin hayatından samanını çalması bana göre kul hakkıdır. Ben görücü usulü taraftarıyım şimdiki cıvık ilişkiler beni asla cezbetmeye.
Sevgili olma aşamasından sonrası da aynı yoldan gidiyor ya. Huyunu suyunu önceden görüp bilmediğin insanla aile olabileceğini düşünmen birazcık uçuk bir fikir değil mi
Flört süresi uzun olduğunda bazen böyle kafalar karışıyor gibi hissediyorsun 😅 Ama bence ideal süre tamamen hissettiğin enerjiyle alakalı. Kiminde iki hafta yeter, kiminde aylarca tatlı tatlı ilerlemek daha güzel oluyor. Önemli olan akışın sana iyi gelmesi 💖 Peki senin için bu uzun flört sürecinin en zor kısmı ne oluyor?
Ben kuruluşundan beri takipteyim. Logosunun ne olacağını secislerini hatırlarım. Yani ne durumdayız bilmiyorum ama Evrim ağacı olmayan bı Türkiye kesin daha geri olurdu. Bu arada attığın görsel de yarı çağrı yarı celal Şengör gibi çıkmış 😄
Etkisi azımsanmayacak kadar değil 😄 Aaa böyle söyleyince de şimdi ben de benzettim. Celal Şengör'le hiç benzerliği yok ama garip şekilde anımsattı sdfghjklsdd
Guzel ya ben seviyorum bı şeyler öğrenmeyi. Keşke bildiğim her şeyi unutsam baştan başlasam ,😊 kuantum fiziğine sardım bı ara. Bayıldım. İnsanın beyninin yanması ne güzel bı şey 😄 bakinmadiysan tavsiye ederim 😊