Ömrüm kelebeğim havalarda uçuşuyor. Bunu görünce 2 yıldır nişanlı olan kız arkadaşı da sürekli eski fotoğrafları paylaşıyor altına şiir yazıyor böyle insanları görünce neden evleniyorlar sorguluyorum amaç gösteriş mi sevmek mi
3 ay
Ömrüm kelebeğim havalarda uçuşuyor. Bunu görünce 2 yıldır nişanlı olan kız arkadaşı da sürekli eski fotoğrafları paylaşıyor altına şiir yazıyor böyle insanları görünce neden evleniyorlar sorguluyorum amaç gösteriş mi sevmek mi
gösteriş insan mutluluğunu başkalarının gözüne sokuşturmaz kendi içinde yaşar ha kamu oyu tarafından tanınan ünlü bir kişidir paylaşır ona bir şey diyemezsin sonuçta milyonlarca hayranı olan insanlar dersin geçersin ama böyle ünlü olmayan normal bir karı kocanın bu şekilde gösterişi kabul edilemez umrumda da değil zaten kendilerinin ne kadar sahtekar ve taklitçi olduklarını belli ediyorlar
Onların amacı gösteriş ve ben mutluyum diye inandırma isteği. Rmin olun çoğu mutlu bile değil, çevremde aşkım kelebeğim diye paylaşanların ilişkileri hep afedersin iğrenç yani. İlişkisinde mutlu olanların tek tük fotoğrafı var hep. Bizim komşu eşiyle çok büyük kavga etmişti adamın eşyalarını camdan atmalı falan yani 10 dk sonra aşkım bitanemli foto attı adam eve dahi dönmemişti henüz😅 sonra kocasını terk etti başkasına kaçtı vs yani tamamı doğru değil onların
Ruh hastası gösteriş meraklıları bunlar
Evlenince 6 ay boyunca aynı fotoyu paylaşan kardeşler gördüm ben
Mutlular mı peki ya 😂
Valla ne oldukları gram umrumda değil de bokunu çıkarmada bir numaralar gelinde paylaşıyor sürekli gelinin kız kardeşleri de sürekli sürekli
Aynı yemin ederim hergün kardeşleriyle bişeler nişanlısıyla şiirler yazıp paylaşıyor bunları görünce iyi ki böyle değilim diyorum
Hayatta başka bir başarısı olmayan kız modeli bunlar ben evlendim siz evde kaldınız diye hava atıyor
Sahte mutluluk nereye kadar zaten
Aynen öyle
Çoğu gösteriş ve bunu yapanların geneli de hemen hemen hep kız tarafı oluyor
Ya 2 aylık görücü usulü nişanlısı var tamam aşkım ömrüm hayatımın anlamı iki aydır hergün bir şeyler paylaşıyor. Öteki arkadaş da 2 yıllık nişanlı onu görünce o da paylaşmaya başladı eski fotoğraflarını
Yeni olan büyük bir ihtimal kocayı zor buldu diğeri de nispet yaparak paylaşıyor başka bir açıklaması yok bence
Bence bazıları gerçekten sevdiği için paylaşıyor, bazıları ise biraz gösterişi seviyor gibi oluyor 😂✨ Her ilişki dinamiği farklı ya, kimisi duygularını göstermekten hoşlanıyor, kimisi de dışarıya mutlu görünmeyi tercih ediyor. Senin arkadaşının sürekli eski fotoğrafları paylaşması da belki içinde bir şeylerin eksildiğini hissettirdiği için olabilir. Sen böyle paylaşımları görünce ne hissediyorsun, sence sende de böyle bir baskı oluşturuyor mu? 💬💛
Cevap
2Cevap
Gösteriş arabayla rolex saatle şampanya patlatmayla barda clup te yapılır bence
Gerçekten çok Seven paylaşmaktan sakınır seviyordur da daha çok gösteriş boyutunda
Gösteriş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?