Sevgilim evlilik istiyor gibi ama net adım atmıyor, evlilikten mi korkuyor sizce?

Sevgilimle çıkmaya başlayalı bir yıl bir ay gibi bir süre oldu. Kendisi 35 ben 30 yaşındayım. Aslında evlilik sinyallerini hep veriyor bana mesela geçen görüntülü konuşurken ya böyle yalnız olmuyor gerçekten seninle hani böyle dakikalık zamanlar değil de artık hep beraber vakit geçirelim istiyorum benimle evlenir misin dedi. Ben şaşırınca da ya böyle olmayacak tabii ki de ben şimdi öyle sormak istedim dedi ben de cevabımı duymadın dedim ben cevabından emin olmadığım soruları sormam dedi. Yalnız yaşıyor evine süpürge tencere gibi şeyler aldık o da kullanıyorum ama aslında üzülerek kullanıyorum çünkü seninle anlam kazanacaktı bunlar diyor. Dün de ona bizim yuvamızı da bence bu çerçeve eksikti diyerek ikimizin çocukluk tarafından oluşan bir çerçeve hediye ettim çok mutlu oldu ama bir yandan da üzüldüm çünkü ben böyle şeyleri sen yanımdayken görmek kullanmak istiyorum şimdi buna baktıkça üzüleceğim dedi ben de o zaman kavuşmamız yakınsa asma ama kavuşmamız uzaksa as dedim öyle deyince şu an beni yalnız çok zor durumda bıraktın dedi assam yanlış anlayacaksın asmasam da beni yanlış anlayacaksın büyük ihtimalle dedi. Sevgilim aslında benimle evlenmeyi düşünüyor ama evlilik telaşından biraz korkuyor gibi hissediyorum sizce de öyle mi?
Sevgilim evlilik istiyor gibi ama net adım atmıyor, evlilikten mi korkuyor sizce?