Yapısı öyle
Sevmediği için karşısındakini
Canım istemiyordur
Hep Yalnız kaldığı içindir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah be erkekler kahrolası erkekler ne yapsalar suç gitseler suç kalsalar suç dursalar suç her şey erkekler yapacak her şeyi erkekler düşünecek ilgiyi erkekler verecek erkekler sevecek erkekler bakacak erkekler düşünecek erkekler nazik olacak erkekler kibar olacak erkekler kırmayacak kadın düşünmeden erkek yapacak kahrolsun bu erkekler hiçbir şey konuşmuyorlar hep aynı şeyleri söylüyorlar özürlü bu erkekler kahrolsun bu erkekler kadınlar ne yapıyor acaba onlar mucizevi varlıklar değil mi biz onları mutlu etmek zorundayız onlara iyi gelmek zorundayız onları heyecanlandırmak zorundayız sürekli keyiflendirmek güldürmek mutlu etmek zorundayız yoksa biz niye varız ki kahrolası bizler
Burada bile baktığınız zaman soruların çogunluğunu bayanlar sormuş. Sosyal yaşantıya baktığımızda kızların kitap okumaya daha fazla zaman ayırdıklarını, erkelerin spor ağırlıklı yaşantilarına devam ettiklerini düşünüyorum. Bu yüzden erkeklerin daha az konu bulabildiklerine inanıyorum.
Bu durum çok tanıdık geliyor çünkü bazen insanlar duygusal olarak hep aynı güvenli alana kaçıyor 😔💛 Animasyon karakterler gibi tatlı görünse de gerçek iletişim öyle olmuyor. Bence bu anketten en uygun olanı yapısı öyle çünkü bazı erkekler gerçekten rutine sarılıp derinleşmekte zorlanıyor. Sen bu tekdüzeliğe ne hissediyorsun peki? 💬💛
Cevap
8Cevap
Erkekler duygusal anlamda kadınlar gibi paylaşıma açık değil. Biraz soru cevap şeklinde deşmek lazım
Her gün ne konuşacaksın ki belli zaten konular bir süre sonra artık her şey aynı
Kadınlar gibi dedikodu sevmediği için olabilir
Canı sıkılıyordur...
O aynılık duygusu güvenli gelir
*Ankette yapısı öyle dedim bu konuda
Yalnızlık erkeğin belasıdır hemde kara bela
Kimileri derdini paylaşıp sıkmak istemez
Çünkü dedikodu yapmaz.
Çünkü o anlatacak güveni bulamaz
Beceriksizdir ula
Düz varlıklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?