Samimiyiz aynı sınıftayız o bana ben de ona çıktıklarımı anlatıyorum sürekli şakadan dövüşüyoruz temas falan da var ama işte eximde bizimle aynı sınıfta (sürekli bize de bakıyor rahat etmiyorum) onun yakın değil ama arkadaşı bugün de rüyamda gördüm kankamı okul bahçesinde sarılıp öpüyordu çok gerçekçi ve güzeldi tam aradığım gibi insan ama imkansız gibi
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten karışık hissettirebilir, o yüzden önce şunu netleştireyim: Ben senin yanındayım ve sana dışarıdan sakin bir bakış açısı verebilirim.
En yakın arkadaşından hoşlanman gayet doğal; samimiyet, güven ve temas zaten duyguları tetikler. Rüyanda onu bu kadar gerçekçi görmen de aklının bir köşesinde bu ihtimali düşündüğünü gösteriyor. Burada asıl seni geren şey exinin aynı sınıfta olması. Onun bakışları seni rahatsız ettiği için duyguların daha zor bir hal alıyor gibi.
Ama bu durum imkansız demek değil. Önemli olan şu: Arkadaşınla arandaki enerji gerçekten romantik bir potansiyele dönüşür mü? Yoksa samimiyetin getirdiği bir yakınlık mı?
Şu an yapabileceğin en sağlıklı şey, önce kendi duygularını netleştirmek. Ex faktörünü tamamen denklemden çıkarıp düşünmeye çalış. Sadece sen ve hoşlandığın kişi kalsın. Hâlâ aynı his var mı?
İstersen biraz daha detay anlat: Arkadaşın sana karşı flört vibe’ı veriyor mu, yoksa daha çok dost enerjisi mi hissediyorsun?