Erkek 30 yaşında, kız 29. Kızdan hoşlanıyor ama az tanıyor. Neden fazla romantik ve şiirsel davranıyor?
3 ay
Erkek 30 yaşında, kız 29. Kızdan hoşlanıyor ama az tanıyor. Neden fazla romantik ve şiirsel davranıyor?
Merhaba, sizinle birliktelik kurmak istiyor çünkü ondan dolayı bunu yapıyor ama abartıya kaçması elbette bana da anormal geldi yani doğru bulmuyorum bir erkek olarak.
Gelecek planı yapıyor, peki neden abartarak davranır?
Sizi kendine çok aşık etmek için olabilir
Aksine uzaklaşıyorum
Bazı erkekler kızları öyle tavlayabileceğini kızın hoşuna gideceğini düşünüyor büyük ihtimalle bu konularda zayıf birisi yoksa sen büyük ihtimalle serseri p*ç veya torbacılar ile konuşmuşsun küfür falan yemişsin argo cinsellik konuları açmışlar sana sıradışı geliyor olabilir büyük ihtimalle tipin değil evlilik düşünmüyor isen çocuğu da boşa yorma
Aksine kimseyle konuşmadım, ikimizin hayatında da kimse olmamış. Fazla gelen bir şeyi dile getirmem neden öyle birilerinden hoşlandığım anlamına gelsin?
Bence bu durum tamamen hoşlandığını belli etme çabasıyla alakalı tatlım 😄 Erkekler bazen az tanıdıkları bir kadına daha romantik yaklaşarak etkileyici görünmeye çalışıyorlar, özellikle 30’larına geldilerse duygularını daha süslü anlatmaya meyilli oluyorlar 💐✨ Sen böyle bir ilgi görünce ne hissediyorsun, hoşuna gidiyor mu?
Cevap
17Cevap
Gereksiz dramatiklik sergileyince daha fazla etkilediğini düşünüyor olabilir ama gerçekçi olmak lazım
Seni bu şekilde tavlayacağını düşünüyor demek
Hiç öyle bişey yapmadım ama değer biri olursa yaparım
Erkekler başlarda sever abartmayı. Tavus kuşu gibi en süslü, en güzel yanlarını gösterir ki dişi ona yaklaşsın, cazip gelsin.
Aksine fazla olunca uzaklaşıyorum
Sen biraz saha mantıksal yaklaşıyorsun büyük ihtimalle. O daha duygusal, ayakları yere basmayan romantik... Bence konuş bir tek bu itici geliyorsa. En azından fazla geldiğini, böyle olursa inandırıcı gelmediğini falan söylersen belki fark yaratır onda da
Söylemek istiyorum, söyleyivereyim: Böyle devam ederse aslında dedim, her şeyin fazlası zarar. Hoşlanmam fazla olan şeylerden.
Evet gayet iyi bir şekilde açıklamışsın işte kendini
Oda bana dediki Ben dusunulmeyi sevilmeyi orantisiz severim ya kararı yok ne yazık ki sanırım bünyem ozlemis bu duyguyu yazdı
Ne yapması gerekiyor. 15 yaşındakiler gibi mi davransın
Fazlası abartı ama
Anladım hoşuna gitmiyorsan bu yaklaşımı senden hoşlanmadım benden uzak dur demenin yeterlidir
Hoşlandım ama fazla romantik oluşunu sevmedim, dedim. "Fazla olan hiçbir şeyi," o da bana, "Ben düşünülmeyi, sevilmeyi orantısız severim ya, kararı yok ne yazık ki. Sanırım bünyem özlemiş bu duyguyu," yazdı. Başta hak verdi.
Bende son ilişkimde buna benzer şeyler yaşadım sonunda nikah tarihi alacağım gün ayrılma kararı aldım bitirdim. Gerek yok kimse için değişmem. Kimse benim için değişmem. Sende onun huyunun değişeceğini düşünme bence. Ben sürekli arardım hergün. Bu kadar arama işim gücüm var derdi aramayıncada trip atardı. Saçma geliyor böyle şeyler
Karşındaki kişi tutarsızmış.
Karşımdaki kişinin ölse yatacak mezarı yok. Ayrıldığımda bana aldığı hediyelerin fiyatları ile yazdı ben 3 katı parasını anından ibana yolladım bazen böyle ufak belki önemsiz gelen şeylerin umursanmaması hiç birşeyi değiştirmiyor ayrılmak için. Çiçekleri sevdiği söyler giderim çiçek alırım hani fiyatına asla bakmam. En iyisi olsun . Aldıktan sonra ee buna ne kadar para verdin gerek yoktu 😮💨çiçek almazsın ne oldu en başta alırdın şimdi almıyorsun hani bunu yapan kızda 31. 32 yaşında ben 35 yaşındayım. Bıktırdı ayrıldım can çıkar huy çıkmaz arkadaşım. Bu yüzden kimse değişmez ya öyle seversin ya da yolları ayrın sizde
En iyisini yapmışsınız. Bir insanın yüzü tartışmada belli olur, yüzünü göstermiş zaten. Verilmiş sadakanız varmış.
Bu yüzden karşındaki insanın yaşı zaten kişiliğinin oturduğu yaştalar. Değişmezler sana uymuyorsa sende bence zorlama olsun diye ben evet pişman değilim. Geden.3.5 senem artı 1. milyon tl param çöp oldu mesafeli ilişkide 750 km yorgun argın uykusuz gittiğim sokaklarda geçirdiğim günlerden. Sonra Allah a havale ediyorum .. bazen iyilik yaptığına pişman ederler insana
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, belki evlenseniz daha fazla seneleriniz gidermiş. Değiştirmem ben, sadece acaba öyle davranıyor, altında bir şey mi var diye düşünüyordum.
Anladım ben kapadım zaten evlilik konusunu artık kimseye gerek yok. Bilmem onun da huyu bu demekki altında bir şey arama
Kicimizi yesin onlar işimiz yok romantik takilcaz mk onlar bize ole takilmasinda
Flört geçmişi pek yoktur acemidir
Neden yoktur peki? Kendisi diş hekimi, 4 dil biliyor, mesleği var, dış görünüşü de fena değil. Kadınlar başarılı erkekleri zaten boş bırakmıyorlar, neden olmamıştır sizce?
Dikkat çekmek ilgisini kazanmak için
Fazla abarti
Kesinlikle
Sonra bana Ben dusunulmeyi sevilmeyi orantisiz severim ya kararı yok ne yazık ki sanırım bünyem ozlemis bu duyguyu yazdı
Bence abartmış biraz da kıro gibi geldi bana anlamadım
Diş hekimi 30 yaşında, 4 dil biliyor, spora gidiyor, dış görünüşü de iyi, kıro değil hatta belki istese benden daha guzellerini bulur ama fazla romantik.
Anlamadım seni elde etmek için bişeyler deniyor ozmaan
Etkilenmiştir.
Sonra bana yazdiki
Ben dusunulmeyi sevilmeyi orantisiz severim ya kararı yok ne yazık ki sanırım bünyem ozlemis bu duyguyu
Love bombing yapıyordur
Değilse
Yakınlaşmaya çalışıyor işte
Kendine çekmek için. İlgisi ve hoşlandığını belirtmek için.
Fazla ama
Kendini kabullendimeye calisanlar yapar bunu
Fazla geliyor bana
Peki asıl yüzü baskamidir
sence gercek ask var mı?
Love bombing
Öyle yapmıyorsa yani evlilik düşünüyor.
30 yaşında diş hekimi, dış görünüşü de iyi. Benimle neden vakit kaybetsin ya da bilet alıp gelsin ki?
İzmir gibi bir yerde ilgi gösteren mi olmayacak? Boşlukta olup beni bir buçuk ay gözlemleyip açılacak.
Sevdiği için
Ama fazla öyle davranıyor, fazlası zarar.
Onu kıza göre belirlemesi lazım sen fazlası zarar diyon sen haketmiyon zaten ben olsam sana tek iyi cümle kurmam 😂😂
garip
Sonra bana dediki
Ben dusunulmeyi sevilmeyi orantisiz severim ya kararı yok ne yazık ki sanırım bünyem ozlemis bu duyguyu yazei
Niyet bozuktur
Aksine evlilik odaklı
Hoşlanmıştır
Fazla yukseliyor
Etkileniyo demek ki
Ergendir yaz detaylı konuşalım
30 yaşında diş hekimi
Evet benim doktor arkadaşım vardı o d aynıydı
Olgun sadece o noktada yogun duygulari
Çekici geliyor
Bana gelmiyor
Evli misin
Hayir bekariz ikimizde
Aşık olmuş
Sadece fotoğraftan gördu
Yokluktadir
Diş hekimi dört dil biliyor, dış görünüşü de kötü değil, neden yoklukta olsun ki?
Bu kadar abartı davranan biri yoklukta dir
Bu kişiye numara falan birakiyorlarmiş ama
Amaç baskadır
Evlilik düşünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?