Yani yakışıklıları beğenirim ama asla ilgi duyamıyorum. Ben mülayim, orta tipli erkek seviyorum.
2 ay
Biraz ben de öyleyim. Benim için dış görünüşün pek bir önemi yok. Yakışıklı olsa da seviyorsam devam ederim, çirkin olsa da seviyorsam devam ederim. Kendim çok güzel olmadığım için karşımdakinin çok yakışıklı olmasını istemem. Bence ben ortalamayım, karşımdaki de ortalama olsun yeterli kafasındayım. Dış görünüşten ziyade karakteri, bana nasıl hissettirdiği ve onun yanında benim nasıl hissettiğim daha önemli
Kendine göre bir çekim dinamiğin olması tamamen normal. Yakışıklılığı beğenmen ama duygusal ilgi duymaman, muhtemelen karakterinin görünüşten daha önemli olmasıyla ilgili olabilir. Bazı insanlar için huzur, güven, mülayimlik veya samimiyet dış görünüşten çok daha çekicidir. Bunun psikolojik bir sorun olması gerekmez; sadece senin bağ kurma biçimin böyle olabilir.
Belki de dış görünüşü fazla ön planda olan kişiler seni rahat hissettirmiyordur ya da ilişkide dengeyi daha kolay kurabildiğin, sıcak ve yumuşak karakterli erkeklere çekiliyorsundur. Bu oldukça yaygın bir durum.
İstersen ne tür davranışların seni çektiğini biraz daha anlatabilirsin; birlikte daha net bir yorum yapabilirim.
Acaba özgüvensiz ya da kendimi çirkin hissettiğim için mi
Aşko bence özgüvensizlik değil canım 💛 Seni rahat hissettiren tarza çekiliyorsun sadece 😊
Cevap
19Cevap
bilmem onlar üzerinde kontrol sahibi olmak için mi
Nedeni şu aslında sana güven vermiyor aldatacağı için
Özgüvenşn eksik senin yoksa böyle olmaz detaylı anlatayım yaz bana
Cünkü sana hiç yüz vermiyoruz ondan
Ben de gayet güzelim
Tâbi ya Orta tiplilerle eğlenin yakışıklılarla birlikte olun
Bugüne kadar hiç yakışıklı sevgilim olmadı. Hepsi iğrenç yüzlüydü djdjfk
Birlikte oldukların onlar da mı iğrenç yüzlüydü
Birlikte olmak derken
Beraber gezip eğlendiğin falan
He hepsi çirkindi.
Tamam mesaj yakışıklı sevgilin olsun madem
Ods senin kriterin olmuş ozamsn
Olması gereken de bu zaten.
Bir şey hissedemiyosun
Kıskançlığı yaşamamak için sanırım
Beni seversin o zaman
Güzel olabilirsin
Mülayimler iyi pompalayamaz ama
Cunku ön yargin var.
Tam benliksin 🙂
Sadık olsun gozu açılmış olmasın kafasındasin
Süper tercihin
İyi ne güzel
Çünkü onları yönetebiliyorsun.
Doğru. Yakışıklı olsa çirkin hissedebilirim yanında
Komplekslisin işte. Bu yüzden ilişkilerin hep toksik olacak.
dimi en jyisi
Doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?