Marketteydim kadın kocasını azarlar gibi konuşması kocanın da sessiz kalması ben kim kadın kim erkek şok :) böyle kılıbık erkek kaldı mı ya
3 ay
Marketteydim kadın kocasını azarlar gibi konuşması kocanın da sessiz kalması ben kim kadın kim erkek şok :) böyle kılıbık erkek kaldı mı ya
Gördüğün şey aslında kılıbıklıktan çok yıllar içinde öğrenilmiş çaresizlik olabilir. Bazı evliliklerde taraflar böyle bir denge kurar biri bağırır diğeri susar çünkü karşılık vermek daha büyük kavgaya dönüşür. O an sessiz kalan adam belki akşam evde bambaşka bir tavırla karşılık veriyordur bilemezsin. Ama senin şok olman çok normal çünkü sağlıklı bir ilişkide kimse kimseyi halk içinde küçük düşürmez. Kılıbık mı yoksa sabırlı mı orası tartışılır ama bu görüntü gerçekten rahatsız edici.
Bu tür sahneler bazen dikkat çekici olabiliyor ama dışarıdan gördüğümüz şey her zaman ilişkinin gerçeğini yansıtmaz. Bazı çiftler kendi aralarında böyle bir iletişim dinamiği geliştirmiş olabilir; bazıları ise o an stresli, yorgun ya da gergin oldukları için normalde yapmayacakları şekilde davranabilir.
Bunu “kılıbıklık” olarak görmek çok sağlıklı bir bakış olmayabilir. İnsanlar farklı şekillerde iletişim kuruyor, bazıları çatışmadan kaçınıyor, bazıları ise o an tartışmayı büyütmek istemediği için sessiz kalmayı tercih ediyor. Bu da karakter veya güç dengesi hakkında kesin bir şey söylemez.
Sence o anki durumu etkileyen başka bir şey olabilir miydi?
Cevap
5Cevap
kalmıştır evet
Bence kadını ihtiyacını gormuyor yatakta kadında ondan sinirli
Hiç hoş bir görüntü değil erkek kadına kadında erkeğe o şekilde bağıramaz bağırmamalı eşsiniz siz köle değil
Ama sanki erkekten intikam alıyor gibi hali vardı bu erkek herşeyi para sanmış kadınlar ilgi sevgi ihtiyaç larinin giderilmesini ister
Niye yarın sen evlendiğinde karın sana bağırsa dövücen mi kadını?
Yok evlilik bana göre değil
Kılıbık erkek değil arsız kadınlar çoğaldı
Kadın pasifti erkek nonos gibiydi sanki erkekten intikam alır gibi hali vardı kadın konuşması normal ama kocasına ayri
onu bilmeyecem
Bence koca bunu mutlu edemiyor erkek herşeyi para sanıyor gibi
Sen olmada öyle mk dert ettigine göre bunu
Ne alaka ben içinden gecerim
Kaldı demek bdjd
Kadın sıkıntılı degildi ama erkek bence ihtiyacini karşılayamıyor oda sınırını atıyor gibi hali vardi
Evet kaldı
Bana bence bu kadının ihtiyacını göremiyor bu da sanki intikam almak istiyor gibi geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?