Yapan nasıl yapıyor? Yakışıklı, ilgili ve zengin birisi
Kişisel soru sormayın tavsiye verin 😄
Kişisel soru sormayın tavsiye verin 😄
İstenilen özellikte biriyle ilişki kurmak tamamen kişinin çevresi ve karşılıklı uyumuyla ilgilidir. Sadece milliyete odaklanmak yerine ortak ilgi değer iletişim ve zamanlama daha belirleyicidir. Çaba ve şans birleştiğinde uygun kişiyle tanışmak olasıdır ancak kontrol edilemez bir süreçtir sabırlı olmak gerekir.
Ortamım yok maalesef yeni kişilerle tanışamıyorum. Tabiki sadece millete odaklanmıyorum
Türk sevgili istemen çok tatlı bir hayal bence 😄💫 Ama bazen böyle şeyler acele edince olmuyor, akışına bıraktığında çok daha güzel geliyor. İnsanları tanımaya açık olman, enerjini doğru kişilere göstermen bile büyük fark yaratıyor. İlla zengin, yakışıklı, ilgili üçlüsü bir anda denk gelmeyebilir ama doğru bağ kurunca hepsi yerine oturuyor 💕 Sen sence en çok hangi özelliğe önem veriyorsun?
Cevap
15Cevap
Çok kolay aslında. Ama senin isteklerine bağlı biraz.
Nasıl yani
Yakışıklı zengin 192 ama yarı rum kökenli türk olur mu kdjdkd
Yakışıklı ve zengin olmasa bulursun
Tabiki öyle olmasa bulunur da
Bu nasip işi benim annem 180 ama babam 170 boyunda mesela 😅 annemde hayıflanıyor sürekli
Kendimi tavsiye edeyim benden bahsetmişsin bi tanışalım mı?
Türk erkeği ota b0ka yürüyor zaten nasıl olmuyor
Valla olmuyor 🤣
Uygun ortamlara girmen gerek.
Nasıl mesela
Kaliteli nezih mekanlarda bulunman gerekli. Güzelsen elbet dikkat çekersin
Yüz olarak güzelim (çirkin değil gideri var) ama aura dan kaybediyorum sanırım ve bi kaç şey daha
Kendini sev. Sen kendini sevmezsen birbaskası sevemez. Senden 1 tane dah yok. Bazı seyler genetıktrı elden gelmez ama elınden gelenseyler ıcın caba sarfet felısım goster kısısel bakımına ve hıjjenıne onem ver. Ozguvenlı ol. Elde etmek ıstıyorsan ozguven esas kalıcınolmak ıstıyorsanda en en en en en önemlisi bu.
Dediklerini yaptığımı düşünüyorum. Bakımlıyım süslenmeyi giyinmeyi seviyorum elimden geldiğince çabalıyorum. Ama değiştiremediğim bazı şeyler var boyum 155 🤣 ama işte auro yok ve özgüven. Özgüven için süsleniyorum falan ama yok yine de gelmiyor. Ortam olarak kütüphaneye falan gidiyorum ama kimse tanışmaya falan çalışmıyor. Arkadaşlarıma otobüste bile numara istiyorlar ckxmxmxmxzmx
Fiizksel olarark iyi durumdayım maddi anlamdada belli düzeyde bşriyim ama kutuphanede ergenlere denk grlırsın. Buralarda arama bunu.
Bakısma vs sorun yasıyornolabılırsınnozguvensızlıkten.
Nerde arıycam peki
Klas mekanlarda. Maddi gucu herkesınnkaldırmayacahı mekanlarda vs
Ama onu benim de maddi gücüm kaldıramaz ki 😄
Nerde yaşıyorsun sen
İstanbul
Kahve mekanları falan olamaz mı mesela ya da pub falan (bu arada hiç gitmedim) yoksa basit gözüyle mi bakarlar
Denk gelebilir tabide
Yok eklemiyim ya jxkxkxkx
Farklı bir amacım yok. Tabiki tercih senin. Bizim ortama alıcaktım seni. Maddi gücüm yok dedinya. Şans böyle şeyler. Gizleniyorum.
Bazen fırsat insanın ayağına gelir. ama geçti. İyi geceler. umarım aradığını bulursun. Ortamlarda mekanlarda arkadas gibidir. Bana arkadasınınsoylensana kım oldugunun soyleyeyım hesabı. Buna dikkat et
Tamamdır teşekkürler
Yakışıklılıktan elendim 😄
Olmasın
Neden
Sen karşılığında ne vereceksin?
Diğer kızlar ne veriyor mesela
Tatlı kırmızı biberde olsun mu yanında
Yok o kadar gerek yok hahaha
Yoo valla olmaz. Tatlı kırmızı biberde koyalım yanına 😎
Madem o kadar isredin o da olsun bari
Bu arada sen nerelisin?
Rusum dermişim 🤣 şaka şaka