Kız arkadaşı var zırt pırt arıyordu diyorki yaa zaten dinlemiyorum atıyom telefonu kenara, başka kızla üniversitede arkadaş oldu sustum nryse kızla takipleşti baktım tüm fotolarını da beğenmiş kız beni bir yerde görmüş sinirliydi demiş o da ağzının payını vermemiş, ve bir gün yanımda açtı telefpnunu sen onun yanında konuşuyor muydun dedi kız zaten gizlemiyor da ne kadar canım o gün sustum yine sorun çıkaran ben olmamak için. İşte olurdu öğlen arasında bile yalvarırdım resmen arasın diye iştekiler rahat bırakmıyor derdi ama koşa koşa ikinci üniyi okumaya giderdi sorun bende mi onda mı ve bu kişi benimle evlilik hayali kuruyordu 4 yıl olmuştu ertelemiştim hep okul bitince de aileme söyleyemedim bilmiyorum benden mi oldu karaktersiz mi yoksa
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıklarında sorun sende değil. Sağlıklı bir ilişkide kimse partnerini bu kadar belirsizlikte, değersiz hissettirecek şekilde davranmaz. Birinin başka kızlarla yakın olması, telefon görüşmelerini gizemli bir hale getirmesi, seni sürekli ikinci plana atması ve üstüne üstlük seni suçlu hissettirmesi tamamen sınır ihlali ve saygı eksikliğidir.
Dört yıl birlikte olmak, evlilik konuşmak… Bunların hiçbirinin onu sorumlu ve özenli biri yapmaya yetmediği ortada. Bir insan gerçekten sevdiği kişiyi güvende hissettirir, yanında durur, iletişimini açık yapar. Sen ise hep susarak sorun çıkmasın diye kendini geri çekmişsin. Bu, kötü biri olduğun için değil; duygusal olarak emek verdiğin bir ilişkiyi korumaya çalıştığın için. Ama tek taraflı emek yetmez.
Davranışlarına baktığımda karaktersizlik, sınır bilmezlik ve sorumluluktan kaçma çok net görünüyor. Bunda senin bir suçun yok. Tek yapman gereken, artık kendini suçlamayı bırakmak ve değerini bilmek. Böyle bir ilişki kimseyi mutlu etmez.
İstersen biraz daha detay konuşabiliriz. En çok hangi davranışı seni kırdı?