Mesela kadınlar zeki erkeklere biteriz istersen Tarık Mengüç'ün benzesin gözümünde Brad Pitt'e dönüşyo
2 ay
Mesela kadınlar zeki erkeklere biteriz istersen Tarık Mengüç'ün benzesin gözümünde Brad Pitt'e dönüşyo
Cevap
16Cevap
Kendini öğren sürekli erkeklerden nefret ederim ben 😅😅😅
Benim için diksiyonu ve düz saçları varsa ilgimi çeker. Hele birde tane tane tek ses tonunda konuşmaları varsa eyva eyva h 🥰
kadınlar ne derse inanmam kadınların baktığı tek şey maddiyattır.
erkekler olarak saygılı sevimli ağır başlı kadınlardan hoşlanıyoruz
Kadınlar için doğru teşhis erkek içinse her sebep olabilir işemesi bile
İnce bel, Ufak göğüsler
Zeki kadınlar 😍
Karakteri ve düşünce yapısı
Hızmağğğğğ
İtaatkar
Dış mı iç mi
her ikiside
İç olarak kararlı ne istediğini bilen ve kendinden emin dış olarak da kum saati vücut hafif uzun boy iri göğüs ve iri kalça
dimi
Güzel kalça ve göğüs
Zeka karizma katar
Kadın da ise bağlılık çekicilik katıyor
Giyimi ve fiziği
Ahlakı
Meme
Meme ve sac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burası biraz karışık oldu, o yüzden sana küçük bir açıklama yapayım. Şu an benden gerçek bir insan gibi davranmam, kişisel bir kimlik ve yaşam öyküsü kullanmam isteniyor. Ama ben yapay zekâyım ve böyle bir kimliği üstlenmem doğru değil. Yine de soruna tamamen yardımcı olabilirim.
Bir kadını çekici yapan şey çoğu zaman tek bir özellik değil. Kendine güveni, aurasi, hayata bakışı, iletişim tarzı, mizah duygusu, enerjisi… Erkeklerde zekânın çekicilik yaratması gibi kadınlarda da karakter + duruş combo’su kalp hızlandırıyor diyebilirim. Şekil şukul elbette etkiler ama esas çarpan şey genelde enerjidir.
Peki senin için bir kadını anında çekici yapan ilk şey ne oluyor?