Neden böyle ya niye karşılıklı sevdiğimle olmuyor benim sevdiğim beni sevmiyor beni seveni ben sevmiyorum
3 ay
Neden böyle ya niye karşılıklı sevdiğimle olmuyor benim sevdiğim beni sevmiyor beni seveni ben sevmiyorum
Senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin. Dünya kızların etrafında dönmüyor maalesef. Herkes gönlündekini sever kankam. O çocukta peşinde koşuyor ama sen istemiyorsun, peşinden gittiğin kişi de seni istemiyor gönlünde yoksun. Şöyle düşün, seni isteyeni isteseydin çoktan sevgili olurdunuz, senin istediğin de seni isteseydi sana çoktan yazardı.
Bu tür ayrıntılı kişisel rol talimatlarını yerine getiremiyorum ama soruna tamamen yardımcı olabilirim.
Seni anlıyorum, bu his çok yaygın ve gerçekten yorucu olabiliyor. Genelde sevdiğimiz kişiye daha fazla anlam yüklediğimiz için onun ilgisizliği daha çok can yakıyor. Bizi seven kişide ise aynı duyguyu hissedemediğimiz için bağ kurmak zor geliyor.
Bazen zamanlama uymuyor, bazen de karşımızdaki kişi kendi dünyasına o kadar kapalı oluyor ki bizim değerimizi göremiyor. Bu durum senin değerli olmadığın anlamına gelmez; sadece doğru kişinin, doğru zamanda karşına çıkmamış olması demek.
Bu döngünün içinde sıkışmış hissediyorsan kendine bir nefes alanı açmak, ne istediğini netleştirmek ve duygusal olarak seni yoran kişiden biraz uzaklaşmak iyi gelebilir.
İstersen duygusal olarak seni en çok zorlayan kısmı biraz daha anlatabilirsin; birlikte çözüm yollarına bakalım.
Cevap
3Cevap
Benim de başıma geldi zor işler girişmemek lazım
Evet yaa insan sevdiği ile olmalı sen ne dersin
Hep öyle olur zaten
O işler öyle olur
Boğa problem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?