Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Durumdan vazife çıkar kendine. Madem çık yoruluyor, masaj yap ona. Biz erkekler masaja hiç bşr zaman hayır deneyiz, hele yorgunsak. Önce onun da hoşlandığı kokuya sahip aromatik masaj yağı al, kaliteli olsun, uyarıcı etkisi olandan. Anladın sen. Yorgun argın eve geldiğinde önce birlikte duşa gşrin, siz biraz uslu çiftlerdensiniz galiba, artık biraz yaramazlık yapma zamanı gelmiş. Duşta biraz özel ilgilen kocişinle. Orada biraz kıvama gelir zaten. Sonra giyinmeden yatağa uzansın, masaja başla, tepeden tırnağa olsun, sen de onu tahrik edecek durumda ol anladın sen. Sınırları tabuları bir defalık da olsa kaldır ve onu baştan çıkar. Onu mutlaka bir şekilde memnun et. Ama mutlaka bir şekilde mutlu dona ulaştır bu çok önemli. Umarım bana kızmazsan. Çok açık yazmamaya gayret ettim. Mutlu olun, Mutlu kalın. Birbirimizin kıymetini bilin. 😎
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bence önce ilgiyi zorla almaya çalışmak yerine aradaki soğukluğun neden oluştuğunu sakin şekilde görmek gerekir. Sürekli peşinden koşmak bazen daha da uzaklaştırır. Kendine özen göstermek, enerjini biraz toparlamak ve iletişimi kırmadan ama net kurmak daha etkili olur. İlgi emekle geri gelir ama tek taraf uğraşıyorsa mesele sadece ilgisizlik değil, ilişkide eksilen değerdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayİlgisizlik erkeklerin temel sorunu asla çözüme kavuşturamadılar. Erkeklerde çok büyük bir ego var. Kendi sorunu olan ilgisizliği çözmeden kadın çok duygu odaklı diyor. Böyle bi canlıyla birliktelik istiyorsan demekki büyük problemini çözmen gerek. Problemli olan bunu çözmek yerine karşındakini yetersiz hissettiriyorsa. O milletteki erkek ırkı narsisttir. Uğraşma sende bırak. Ne yaparsa yapsın aynı davran ne kadar üstüne gidersen o kadar bi tarafları kalkar. Dengeyi bozma kadın olan sensin. İnsan evliliği huzur sevgi bağlılık için yapar. Bunlar yoksa ayrılmayı düşün. Boşanmış kadınlar görüyorum çoğu bekardan mutlu. Prangalarından kurtulmuşlar
31 Yorumla
3 ayBoşanma davası açarak
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bana verdiğin yönergeler doğrultusunda belirli bir kimliği veya kişisel geçmişi taklit edemem, ama sana tamamen tarafsız ve gerçek bir destek sunabilirim.
Eşinin ilgisiz davranması gerçekten zorlayıcı olabilir. Böyle durumlarda önce davranışın altında ne olduğunu anlamaya çalışmak önemli. İnsanlar stres, iş yoğunluğu, duygusal yorgunluk ya da ilişki içinde ifade edemedikleri kırgınlıklar yüzünden geri çekilebiliyor. Bu durumun senin üzerinde yarattığı duyguyu açık ve sakin bir şekilde ifade etmek, iletişiminizi yeniden canlandırmak için iyi bir başlangıç olabilir.
Ona suçlayıcı olmayan bir dille, sadece kendi hislerinden bahsederek yaklaşabilir ve “Son zamanlarda aramızdaki mesafenin arttığını hissediyorum, bunu konuşmak isterim” gibi bir giriş yapabilirsin. Birlikte kaliteli zaman geçirmek, küçük ama anlamlı jestler yapmak ya da ortak aktiviteler planlamak da bağı yeniden hissetmenizi sağlayabilir.
Eğer bu çabanıza rağmen ilgisizlik devam ediyorsa, profesyonel bir çift terapistinden destek almak da oldukça etkili olabilir.
İstersen bana biraz daha detay anlatabilirsin; bu ilgisizlik yeni mi başladı yoksa uzun süredir böyle mi?20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 3 ayboş ver kadın olan sensin o göstersin sana ilgiyi sen niye o sana ilgi versin diye çabalıyorsun ki
44 Yorumla
Soran3 ayEvet haklisiniz ama iş güc ev işi yemek ves de üstelik hep bende onlari da birinin yapmasi gerek sonucta
- 3 ay
Sürekli siz ev işi yapmak zorunda değilsiniz
- 3 ay
şu kadın olan sensin o senin peşinde koşsun anlayışı bi bizde var. okadar ülke gezdim yaşadım haladaha yaşıyorum. kendilerini üstün sanan başka bir milletin kadını yok.
- 3 ay
@cheekystaff 👏👏👏👏👏
Hakikaten öyle...
İstekli olduğu halde " Hayır" diyen arkanı dönüp gidince de zırlayan kadın da yok başka ülkede...
- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
3 ayEğer uzun süredir tamamen ilgisizse, bu bazen yorgunluk, stres veya ilişkide soğuma belirtisi de olabilir o zaman açık bir konuşma şart. Ortak bir şey öner beraber kısa bir aktivite olabilir yemek hazırlamak gibi , yürüyüş yapmak veya beraber film izlemek , teklif et ama ısrarcı olma ve açık ama sakin bir şekilde konuş seninle daha fazla zaman geçirmeyi özledim bu beni çok mutlu eder gibi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 3 ayBoşanarak.
10 Yorumla
3 ayİlgi eksikliğinde karşı tarafın duygularını anlamak ve iletişim kurmak temel adımdır. Kendi ihtiyaçlarınızı net ifade etmek ve küçük olumlu etkileşimler başlatmak süreci etkiler. Zorlamadan ortak etkinlikler veya paylaşım yaratmak ilgiyi artırabilir ancak değişim zaman alır ve karşılıklı çaba gerektirir.
42 Yorumla- 3 ay
İlk defa olgun gerçek bı yorum gördüm herkes hemen aldattı ayrıl birsk diyo
En sevmediğim insan tipi ya eşini karşılıksız bırakmak. Sende ilk başta bir konuşmayı dene belki farkına varmadan kırmışsındır dicem ama çıt kırıldım erkek mi olur ya.
53 Yorumla- 3 ay
Çok doğru konuşmaya çalışmalı çıt kırıldım demeyelim de Erkekler de kırılabiliyor bizim de duygularımız var
Soran3 ayEvet yoruluyor da iste
- 3 ay
Anlayamadım
3 ayİnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra
Ve tek taraflı mücadele ile olmaz. Öncelikle buna sebep olan şeyleri tespit etmeniz gerek. Bunun içinde iletişim şart.
İletişim ve temas ile her sorun çözülür30 Yorumlaİlgisizliğinde bazı yönleri var hangi yönden ilgisiz
72 Yorumla
Soran3 ayÇok yorgun sinirli bazen iste bir şey oluyor bana kızıyor
3 ayKendin odaklı ol mesela Şu an eşin odaklı olduğun için durum böyle zaten
80 YorumlaBuraya sormak yerine gidip ona sorabilirsin 😉 şaka bir yana eğer böyle hissediyorsan onunla yalnız kaldığınız ve ikininizin de rahat, duygusal olarak stabil olduğunuzu düşündün bir zamanda bunu konuşmalısın. "Hayatında bir sorun mu var? Bana anlatabilirsin" ya da , "Seni üzecek bir davranışım oldu mu?" Gibi veya direkt konuya gir "Son zamanlarda bana karşı mesafeli olduğunun farkında mısın?" Diyerek. Eğer sağlıklı bir ilişkiniz varsa sana sorunu söyler böylece çözebilirsiniz. Çözemeseniz de eminim anlatınca daha rahat hisseder ve doğal olarak duygusal anlamda yeniden yakınlaşırsınız.
00 Yorumla
3 ayYani sizleri anlamış değilim. Kocanızi bizden iyi siz tanıyorsunuz nelerden hoşlandığını siz biliyorsunuz biz ne yapabiliriz ne diyebiliriz ki. yemek seviyorsa yemek öğren seks seviyorsa seks öğren baştan çıkarma yollarını araştır yanlış anlama sürcü lisan edersem bağışla ama cilveli bakımlı ve şehvet dolu kadın sevmem diyen erkek yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Çoğu icilmis, dibinde biraz kalmış iki buçuk litrelik kolaya ne yapsan fayda etmez.
İlişkilerde aynen böyledir. Siz zamanında birşeyler yaşamış ve artık ilişkiniz bahsettiğim şişedeki kola gibi asidi bitmiş, eskisi kadar keyif vermez hale gelmiş.
Ya bu şekilde kabul edeceksiniz, ya ayrılacaksınız veya da... 😈
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayNeden ne olduki niye böyle davranmaya başladı
12 Yorumla
Soran3 ayÇok yorgun geliyor isten
- 3 ay
Hımmm ama bu bir sebep değil bence izinli olduğu zamanlarda var
Gizli Üye(30-35)3 ayYanlış insan seçerek hayatınızı mahvetmek kadınlarda adet oldu ve haşa Allah'ı suçlamak gelenek olmuş sizde ortamı yaratıyor senin için uygun olanı değilde dış görünüşe önem vermenin sonucu kaynaklanan bir durum ikinci olarak eğer çok masraf ettirdiysen erkeğe yani düğün takı vs ilgi göstermemesi normal o kadar masraf yapmış birde ev işleri ile mi uğraşsın herkesin sorumluluğu var tüm masrafları düğünde erkek yapsın yemeği bulaşığı erkek yıkasın yapsın sizin vazifeniz ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayKocan sana ilgisini vermiyorsa , başkalarına kim bilir neler veriyordur. Fesatlık yapmadım sadece gerçekleri konuşalım. Bence sen onu biraz yokla , biraz peşinde takıl bu ne yapiyo , kimle nerde ne yapiyo işe gidiyorum diyip nereye gidiyo tanrı en iyisini bilir. Dhhdd
00 Yorumla
3 ayCilve yap seksi konuş gözünün dışarıya kaymasına engel olacak hareketler sergile. Seksi giyin bakım yap yatakta cilve yap. Seksi gecelikler giy. Hala da yüz vermezse odundur kendisi.
Üremeyin odunlar10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Sana ilgisizse ilgilendiği başkası olabilir. Bir insan başlarda ilgili olup sonra ilgisizleşiyorsa ya soğumuştur ya da başkası vardır. İki türlü de o ilişkide ya da evlilikte kalmak insana zarar verir.. İlgi yoksa evliliğin anlamı ne
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayKÜTÜK hangi tarafdan okursan oku KÜTÜK dür ve değişmez. Ya şansına küseceksin ya da kendine yeni bir şans yaratacaksın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kendini geri çek sen de yüz verme, üstüne düşme.
21 Yorumla- 3 ay
Bir taraf alttan almalı senin dediğin şekilde olursa inceldiği yerden kopar
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Ben hep şuna inanıyorum, bir kadının ilgiyi dilenmesi değil kendi hayatına yeniden ışık yakması gerekir çünkü bazen erkekler değil kadının içindeki sönmüş hisler yeniden canlanınca bakışlar da yavaşça geri dönüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bunu da bizmi söyleyelim abla sana biliyorsun işte ne yapacağını
12 Yorumla
Soran3 ayAllah Allah ne yapacak misim ben yemek temizlik çamaşır bulasik hep bende zaten daha ne yapayim
Bence ilgi çekecek olan sen değilsin, kendinin farkına var, saf olma, ilgi çekecek olan karşı taraftir.
15 Yorumla
Soran3 ay🤍🫶🥹
- 3 ay
Neden öyle diyorsun hani kadın erkek eşitliği nerde?
- 3 ay
Ama çoğunuz öyle diyor bence de eşit değil kadınlar daha analog beyine sahip erkek sade düz
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Muhtemelen kırıldı. Erkkliğine vs laf etme, kavga vs yasandı mı gecmişte
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Muhtemelen başka biri var. Onu biraz şaşırt istersen. Mesela her zaman davrandiginin tam tersini deneyebilirsin
29 Yorumla- 3 ay
Genelde öyle oluyor ama hayırlısı olsun 2 taraf için
- 3 ay
Mantıklı söyleyecek söz yoktur konu kapanmıştır.
- 3 ay
uuwww harika bir gol top ağlarım deldi geçti wauwww 😂😂😂
- 3 ay
Hakem vardan baktı bariz gol diyor başka bir şey demiyor 😀
- 3 ay
😏😏😏😏😏 ne diyor acaba.
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
3 ayKendine bak güzel giyin sürekli bir şeylerle meşgul ol önceliğinin o olmadığını anlasın başkaları da seni her an isteyebilir bunu anlarsa bence bütün dikkatini sana verir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. amuda kalk, hokkabazlık öğren, hiç olmadı direğe falan çık bak diğer 2 si işe yaramazsa sonuncusu kesin yarar.
24 Yorumla
3 ayÖncelikle aranızdaki iletişimi gözden geçirmelisin. Suçlayıcı olmadan, kendi hislerini paylaşarak açıkça konuşmak en sağlıklı başlangıç olabilir.
00 Yorumla
3 aySebebi ne , bakımsız misin, kilo mu aldın, ağzın mi kokuyor, eğer kendinde bı jusur bulmuyosan herifin kuş problemli ve anlamanın istemiyor, ya da başkalarına gözü kayıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
3 aySen de ona yüz verme, hayatını kolaylastirmayi bırak. Mesela gömleklerini ütüleme, kendi utulesin. Hem her işini yapacaksın hem de yüz vermeyecek öyle mi 😂
00 Yorumla Eğer seviyorsanız; biraz bu aralar kendinle ilgilen, kendine bakım yap, evde spor yap, yeni kıyafetler al, komşularla veya arkadaşlarınla vakit geçir, ev işleriyle fazla ilgilenme, kendine vakit ayır, çocuk varsa onlarla vakit geçir, sen de ona karşı ilgisiz davran, sen de ona yüz verme bir süre, biraz yalnız kalsın sanırım o zaman düzelir.. (: Ara sıra da bir de başım falan ağrıyor dersiniz. :) Boşanmak çözüm değil, doğru da değil bence.. Umarım en kısa zamanda düzelir.
00 Yorumla
3 ayPardon da sen neden uğraşıyorsun ki yüz vermiyorsa defolsun yüz verdiği kişilere gitsin. Şunu kadın yapsaydı yani kadın erkeğe ilgisiz davransaydı erkek hemen başka kadına giderdi sonra da "kadınlar bizi bu hale getiriyor" derdi. Sorunu varsa çözsün kendi içinde. Prensese bak. Ay sinir kat sayım arttı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. selam. sen görünmezmisin pardon.. senin varlıgını bilmeyen sana değer vermeyen birine kendini neden ıspatlamak zorun dasın pardon.. uzaklaş oradan ki elinde olanın değil ondan gidenin farkına varsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayKendine özen göster dışarıya çık gez dolaş o korkar ztn başka erkekle olursun diye rahat takıl
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayAl karşına konuş, hala daha düzelmez de boşa gitsin.
30 Yorumla
3 ayFantezi kıyafeti giy, ona küçük sürprizler yap
12 Yorumla
Soran3 ayYok artık kendime yakistirmam
- 3 ay
Kaç yaşındasın
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Evde süslen puslen giyin kusan hafif tertip dekolte falan giyin iki naz bir niyaz bak nasıl geliyor haylaz 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 aySende yüz verme bak nasıl ilgisini çekiyorsun erkekler bunlardan anlar
211 Yorumla- 3 ay
Ne kadar kötü bi tabir (erkekler bundan anlar) hadi o adam birşeye kırıldıysa bizim duygularımız yok mu senin dediğin şekilde yaptı diyelim ya inceldiği yerden koparsa?
Cevap sahibi3 ayErkekler kırar sadece eşime uyguladığım yöntemleri görsen acırsın ama yine aynı kafa elimiz mahkum görüyorlar o yüzden bu saçma sapan tavırları Erkeklerin
- 3 ay
Allah eşine yardım etsin ne diyeyim 😂
Cevap sahibi3 ayEşime değil bana acırsın be o krallar gibi yaşıyor önünde demlik var çay bile doldurmaz beni bekler Allah bana acısın
Cevap sahibi3 ayOkadar ki hizmet ederim yani o manada her şey ayağına hizmet edilir yinede yaranılmaz
- 3 ay
Yeri geldiğinde de o demler ya öyle deme o sana doldurur eliyle besler
Cevap sahibi3 ayHiç yapmadı ateşler içinde bile yemeğini hazırladım çayını demledim işleri yaptım üstüne birde hakaretler yedim her hareketim gözüne batıyor ne kadar fedakarlık ettim bilsen kim ister böyle olsun insan seçemiyor doğru birini
Cevap sahibi3 ayAma size göre hep kadınlar suçlu dimi iki laf söylesen hemen dırdır ettin dersiniz ya çorabının yerini bile bilmeyen biri geçende bağırıyor kazağı nerde diye dolabı açmış bulamıyor gözünün önünde ki şeyi okadar ki
- 3 ay
Senin adına çok üzüldüm keşke en başından iyice ölçüp bilçseydin iyice ama neyse olmuşu değiştiremezsin senin için iyi temennilerde bulunuyorum umarım değişir sana daha çok değer verir seni mutlu eder sürprizler yapar el üstünde tutar
Cevap sahibi3 ayGeçti artık yapsada makbule geçmiyor işte sevinemiyorsun okadar kırıkların içinde
- 3 ay
Doğrudur
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. her insanın motivasyonu farklıdır. eşinizin karakteri önemli. bir de nelere ilgi duyuyor mesela günlük hayatta?
00 Yorumla
3 ayDoğum yaptıktan ya da kilo aldıktan sonra böyle olduysa forma girip spora başlaman faydalı olabilir Belki seni eskisi kadar beğenmiyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ayKimse yaşadığı hayattan memnun değil maalesef eşine sor oda birşeyler den memnun değildir. İdare etmeyi orta yolu bulmayı öğrenin
00 Yorumla
3 ayaldatılıyormusun acaba?
33 Yorumla
Soran3 ayHayır
- 3 ay
nıye karı gıbı trıp atıyor o zaman :D
Soran3 ayÇok calisiyor
Gizli Üye(30-35)3 ayboş ver sende yüz verme. Evlenince cepte görüyorlar ondan bu rollenmeler. Sende kendine hayatına bak gez toz eğlen, onu umursamadığın zaman bak nasıl peşinde dolanıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.
3 ayReglinin bitmesini bekle çünkü sen erkek değil kız almışsın koca diye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
3 ayHatalarını biz bilemeyiz sen gözlemlemelisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. İlgi vermek içinden gelmiyorsa, zorla ilgi beklemekte saçma.
00 Yorumla
3 ayNedenini konuş bence. Belki de sana özel değildir, kafasında bir şeyler olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
3 ayHafızasını silerek yeniden tanışarak. Veya umursamayarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 aymerakta birak onu. mesaj at. sil. merak etsin. ve acik kiyafetler giyin resim cek tek görümlük at ona... farkli yönlerden heyecanlandir. seni merak etsin. mesajina gec cevap ver. birazcik kıskandır ayarında tabiki. ve dua oku sana yönelmesi icin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Nazlanıyor çiçek falan alsana belki de uzun zamandır hediye almıyorsun diye küsmüştür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayAhh bu erkekler aynı şey bendede var canım hocaya gittim valla arkadaş tavsiyesi üzerine 2 hafta oldu adam birden değişti valla gayet iyi şu an durumumuz
00 Yorumla
3 ayYani benim eşim olsa neler yaparım bilmiyorum ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
3 ayhic ugrasma direkt bosanma davasini ac yeni hayata basla
00 Yorumla
3 ayOna söyle ki illa gözümün kayması mı öZj lazım diye sor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
3 aynaparsan yap üstüne düşme rahat bırak üstüne düştükçe seninle ilgilenmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. İlgisini kaybetmesine sebep olacak davranışları sergiledin mi bu süreçte peki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayO zaman ya seni disipline etmeye çalışıyor ya da başkası var senden çoktan vazgecmis
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
3 ayAilesinden kopun önce
11 Yorumla
Soran3 ayEvet de cadi anasi var
Gizli Üye(18-24)3 ayİlişkiniz monotonlasmistir belki ya da kafası çok doludur.
11 Yorumla
Soran3 ayEvet bin tane şey var aklinda
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
3 ayGüzel giyin makyaj yap seksi şeyler giyin arzulu tutkulu ol
00 Yorumla Nasıl bir yaşantınız var böyle tek bir şeyle onu söyleyemem. Yaşlar kaç? İkinizde çalışıyor musunuz? Ne zamandır böyle? Vb sorulara göre cevap verebilirim
00 YorumlaTers yatırıp düz s•••k aq hadi ordan gitsin başka çiçekten bal alır.
25 Yorumla- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat