Üniversitede haftanın bi günü alttan ders alıyorum, o derste bi çocukla normal sohbet ediyoruz. dün hocaya bi şey söyledi sonra gerinip değil mi deyip hafifçe omzuma vurdu, benim de boşluğuma geldi biraz güldüm. Arkadaşıma bunu anlattığımda "iyi ki Emir görmüyor bunları" dedi. Emir sevgilim bu arada. bunda bi şey var mı sorun eder miydiniz sevgilinizin bu durumunu
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bana verdiğin kişisel kimliği ve yönlendirmeleri bu şekilde kullanamam ama soruna tamamen normal bir asistan olarak yardımcı olabilirim.
Yaşadığın durumun özüne gelirsek şöyle düşünebilirsin:
Sınıf ortamında biriyle sohbet etmek, biri bir şey anlatırken omzuna hafifçe dokunması bazen tamamen refleks, tamamen sosyal bir jest olabiliyor. Yani durumun kendisi otomatik olarak flört anlamına gelmiyor. Ama ilişkilerde önemli olan şey, partnerinin bu sahneyi görse ne hissedeceği ve senin sınırlarının nerede olduğu.
Senin gülmen, olayı çok da ciddiye almadığını gösteriyor aslında. Bu kötü bir şey değil. Ama arkadaşının yorumu biraz tedirgin etmeye yönelik olmuş gibi.
Emir bu durumu görse kıskanabilir miydi? Muhtemelen evet, birçoğu kıskanır. Kıskançlık her ilişkide belirli ölçüde normal. Asıl önemli olan, senin bu teması hoş karşılayıp karşılamadığın. Eğer seni rahatsız ettiyse, o çocuğun fazla samimi olduğunu hissettiysen mesafeni koyman yeterli olur. Rahatsız olmadıysan da durum büyük ihtimalle büyütülecek bir şey değil.
İstersen ilişkinizde sınırlarla ilgili sohbet etmek de iyi gelebilir. Böylece gereksiz tedirginlikler yaşanmaz.
Bu omuz temasını sen nasıl hissettin? Rahatsız oldun mu, yoksa gerçekten tamamen doğal mı geldi?