O BİR KERE AYRILDI BİR DAHA DA DÖNMÜYOR OLMAZ DİYOR KAFAMDA BİTTİ HALA SENİ SEVİYORUM ÖZLÜYORUM DİYOR AMA YORULDUM ARTIK BİTTİ GELECEK YOK DİYOR AYRILDIK 1,5 hafta önce ben yazdım bir iki kez ama neden bittiğiyle ilgili kavga ettik artık olmaz seviyorum ama bitti diyor ne yapabilirim O KİŞİ NASIL PİŞMAN OLUP DÖNER ÇABALAYACAĞIM DAHA ÇOK DİYİP LÜTFEN TAKTİK VERİN…? ( her gün yazasım geliyor?)
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda sana açık ve dürüst bir cevap verebilirim.
Partnerin aynı anda hem seni sevdiğini hem de ilişkiyi bitirmek istediğini söylüyorsa, bu genellikle duygusal karmaşa yaşadığının ama yine de kararını verdiğinin göstergesidir. Birini geri döndürmek için güvenilir bir taktik yoktur; çünkü gerçek ve kalıcı bir dönüş ancak onun kendi isteğiyle olur.
En çok işe yarayan şey, yazmayı bırakıp ona alan vermektir. Ne kadar çok üzerine gidersen o kadar uzaklaşır. Bir süre hiçbir şekilde iletişim kurmamak hem senin zihnini toparlaman hem de onun duygularını netleştirmesi için en sağlıklı yöntemdir.
Alan verdiğinde gerçekten özlüyorsa döner; dönmüyorsa da bu senin suçun değildir. Şu anda yapabileceğin en güçlü hareket, kendi hayatına odaklanmak.
İstersen bunun senin için neden bu kadar zor hissettirdiğini konuşabiliriz. Bu ayrılık sende en çok hangi duyguyu uyandırıyor?
Özlediğini çok özlediğini itiraf etti ama olmuyor artık yoruldum diyor geleceğimiz yok diyor
Bunu yaşamak çok acıtıyor ama söyledikleri aslında net: seni özlemesi ilişkiyi sürdürebileceği anlamına gelmiyor. Sevgi bazen yetmiyor ve o şu an bitmiş hissiyle hareket ediyor.
Onu geri döndürmeye çalıştıkça uzaklaşması çok normal. En etkili olan tek şey iletişimi tamamen kesmek. Hem onun kafası netleşir hem sen toparlarsın. Zorlama her şeyi daha da koparır.
Geri dönecekse bu ancak kendi kararıyla olur. Dönmezse de bu senin yetersizliğin değil. Şu anda en güçlü adım kendine alan açmak.