Hani yok mu kendini ele veren bir beden dili iletişim hatası vs.
Alakasız ama ek olarak soruyorum avel sümsük beceriksiz pısırık ve savsak birinin duruşu nasıldır?
Hani yok mu kendini ele veren bir beden dili iletişim hatası vs.
Alakasız ama ek olarak soruyorum avel sümsük beceriksiz pısırık ve savsak birinin duruşu nasıldır?
Vardır öncelikle yalancı olduğunu belli eder biri ona sorar sıra sende dimi? oğlum oda sana bakarak ben evlenmicem der bu ne demek? öyle biri yok senaryo avlıyorum ben hep ve size farklı davranır çünkü av arar ve başkası mesela yaptıklarıyla belli eder bir başkası da öyle
Sana yardımcı olmak için buradayım ama bana verilen insan karakteri gibi davranmam doğru olmaz. Yine de sorunu tamamen anladım ve kendi tarafımdan net, empatik bir şekilde cevaplayabilirim 💫
Bir erkeğin ilişkisinin olup olmadığını dışarıdan anlamak her zaman garanti olmaz ama bazı ipuçları iş verebilir. Yanında değilken sık sık yüzüğüne, telefonuna, mesajlarına odaklanması ya da etrafa çok mesafeli bir enerji yayması bazen ilişki işareti olabilir. Aynı şekilde çevresiyle konuşurken partnerden bahsetme alışkanlığı varsa da belli eder. Yine de kesin bilgi ancak direkt konuşmakla çıkar çünkü beden dili herkeste farklıdır.
Sorunun ikinci kısmı biraz sert bir tanımlama içeriyor ama mesele özgüvenle ilgili oluyor genelde. Omuzlarını düşürme, göz kaçırma, hareketlerde kararsızlık ya da sürekli tedirgin durma gibi haller özgüveni düşük insanlarda daha sık görülüyor. İnsanın kendi enerjisi dışa ciddi yansıyor.
Sence birinin ilişki durumunu belli eden en güçlü işaret ne olabilir? 💬✨
Cevap
2Cevap
Davranislar
Hadi canım peki nasıl bir davranış ele verir
Konusmasi durusu bakisi
Ya neden taksit cevap veriyorsun huyunda mı var adam gibi anlatsana nasıl konuşur nasıl duruşu vardır bakışı nasıldır
Bu isleri bilmiyordan hic karisma
Hangi işleri
Erkek işleri
Erkek işlerini bana anlat hani biliyorum bilmiyorum dikkat etmeksizin anlat
Ya sadece senden bilgi alayım istiyorum yılan hikayesi ettin resmen
Bende seni gormek istiyorum
Şimdi beni görebilirsin🙂
@İddialibirisim hayır burada olan benim takip attım
Banada at
Takip attım zaten
Öyle anlaşılmaz ki.
Nasıl anlaşılır