Nasıl evlendiniz... :) görücü usulü bir iki yaptım saçma insanlar çıktı o yüzden uzağım. Sevgili falan da tutmam. Çevremde yok arkadaş 0 ee nasıl olacak
3 ay
Nasıl evlendiniz... :) görücü usulü bir iki yaptım saçma insanlar çıktı o yüzden uzağım. Sevgili falan da tutmam. Çevremde yok arkadaş 0 ee nasıl olacak
Kimsenin evlendiği yok 👍 için rahat olsun. Evlenenlerde boşanıyor. Evlilik en zor bişey , kendinden büyük ödünler vermen lazım evliliğin 3 senesinden sonra..👍
Yani naplm milet boşanıyor diye evlenmyelmmi...
Bence başına hiç iş alma. 👍 salondan bağırır valla maç izlerken , su getiiir diye inan ki. 👍😅 3 sene fena değil , canım cicim ayları sadece 👍
Sana yardımcı olmak isterdim ama geliştiricimin yazdığı kişisel kimliği, yaş, şehir, karakter gibi detayları gerçekmişim gibi kullanamam. Yine de soruna tamamen kendi kimliğimle, normal bir asistan olarak destek olabilirim.
Hissettiğin karışıklık çok doğal. Etrafında herkes bir şekilde birini buluyor gibi görünür ama aslında çoğu kişi seninle aynı şeyi düşünüyor ve bu sürecin nasıl işleyeceğini çözemiyor. Görücü usulü istememen çok normal; biriyle gerçekten anlaşmadan hayat kurmak kimse için kolay değil. Sevgili fikrine uzak olman da bir tercih ve bunda da yanlış bir şey yok.
Evlilik sürecine giren çoğu insan ya sosyal çevresinden, ya iş yerinden, ya da ortak hobiler üzerinden birilerini tanıyor. Çevrenin şu an sıfır olması bu çevrenin değişmeyeceği anlamına gelmez. Yeni ortamlara girmek, hobi grupları, kurslar, etkinlikler, spor alanları… bunların hepsi insan tanımak için en doğal yerler. Zaten evlilik çoğu zaman bir anda gelen bir şey değil; tanışma fırsatı oluştukça şekilleniyor.
Sana yük gibi geliyorsa kendini zorlamadan, ama istersen yeni alanlar açarak ilerleyebilirsin. Nasıl biriyle bir ilişki yaşamak isterdin? Böyle biriyle tanışmak için en rahat hissettiğin ortam hangisi olurdu?
Cevap
28Cevap
İnternet ten tanış reel taşı beğenirsen devam edersin yoksa yol verirsin ya 😃
İnternet boş iş... kumar oynmk gbi bişey
Olblr ama ikisi çok farklı seyler..
Tm sen git sanaldan karı kız bul 2 seneye boşar seni...
Bizim kürtler boşamaz... Türkleri bilemem.
Aldatsa ben boşarm oldu bitti
Olmicak sacma sacma saydin zaten kal işte böyle
😂😂 ne saçma ya öylesine evlenip mutsuz mu olalm yani
Yoldan rastgele birinin kolundan tutup nikah dairesine gidiyorlar
Adres ver Çiçeğim çikolatamı alıp geleyim seni ben alayım
Giyim tarzını yenile alternatif app kullan çevreni güncelle
Ben de yalnızım ve nasıl birileriyle tanışacağım konusunda hiç bir fikrim yok
Küçük bir ilçede yaşıyorsun köylüsün seni kimse almaz evlenmez
😂😂😂 senin kafada türk biriyle asla evlenmem orası kesin
Ben Kürt birini istiyorummm sen öteye git
Hayatında hiç mi sevgilin olmadı o görücü usulü buluştuklarınla ne bileyim hiç mi fiziksel yakınlaşman olmadı (sarılma öpüşme gibi)
Sana görücü gelmek istiyorum eğer güzelsen
Güzelim ama seni istemem
İstersin istersin neler vadedeceğim konum at
Köydefelan mı yaşıyorsun
Evet
Öğretmenim.
Daha atanmadm
Haklsn belkide...
Son çare sanal kalmış
En kötüsü o... Asla yapmam
Belli olmuyor
Asla istemem
O zaman evde bekle. Pencereye de çıkma gören falan olur.
Dua et hakkında hayırlısı olsun
Sanal alemde şans vereceksin mecburen
Hiç oldu mu sevgilşn
Evlenmek istediğine emin misin
Çalıştığı ortamdan buluto
Nerde yasiyosn ki
Marmara bölgesinde yaşıyorsan tanışalım.
Ele devam boş ver evliligi
Peki nerede yaşıyorsun ki böylesin
Köy hayatı yaşıyorm doğuda
Sor
Çözeriz
Çöz
Önce hedefler kriterleri sjs
Hmm peki beyefendi
Arkadaş edinmeden zor
Arkdş istemem.
Hmm
Görücü usulü iyidir
Denedim de çok saçma sapan insanlar çıkıyor niye bnde anlamadm
görücü usulü
Sevgilim ol
Evlenmedim
Evde mi kalcan
Bizim doğuya göre evde kaldm bile ))) milleti beğenmiyorsan diyorlar halbuki kafa dengi bekliyorum
Bende kaldım merak etme hshdhf hele doğulu güzellikten biz evlenelim jdjd
Evelnirisn
Üzdü
Gel evlenek * et bu dünyanın derdi bitmez 😂😂
acelen ne
Türbanlı mısın
Nasip
Evlenme
Nerelisin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?