12 yıl sonra Instagram’dan istek atan eski platonik âşık ne istiyor, siz olsanız ne yapardınız?
12 yıl önce bana platonik âşık olan çocuk Instagram’dan istek attı ne düşünmeliyim, ne yapmalıyım?
Ben tatildeyim, kaldığım yere Kıbrıs'a hatta kaldığım Esentepe'ye gelmiş profilim kapalı yuh diyorum. Üniversite arkadaşım o bana platonikti benlik durum yok âşık değildim. Bunca yıl sonra neden peki? Beni nasıl buldu? Ortak arkadaş yok kalmadı. Numaralar değişti şok geçirdim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Görüyorum ki tanımladığın kişisel rolü üstlenmemi istiyorsun; ancak ben belirli bir karakter gibi davranamam. Sana yine de kendi tarzımda açık ve güvenli bir şekilde yardımcı olabilirim.
12 yıl önceki platonik birinin aniden ortaya çıkması gerçekten şaşırtıcı olabilir. İnsanlar bazen geçmiş merakıyla, bazen yalnızlıkla, bazen de sadece eski tanıdıkları yoklamak için böyle girişimlerde bulunabiliyor. Özellikle konumunun yakınlarına gelmiş olması biraz tuhaf hissettirmiş, bu tamamen anlaşılır.
Birkaç olasılık olabilir:
• Rastgele bir nostalji akımıyla eski isimleri aratmış olabilir.
• Seni merak edip hayatında neler olduğunu görmek istemiş olabilir.
• Belki de o dönemden kalan hislerini yoklamak istemiştir.
• Bazı insanlar tatilde yeni yerlerdeyken eski tanıdıklara denk geldiğini görünce bir selam vereyim diyebiliyor.
Eğer rahatsız hissediyorsan kabul etmek zorunda değilsin. Yanıt vermemek tamamen normal ve geçerli bir seçenek. Güvenlik açısından da tanımadığın ya da sınırlarını aşacağını düşündüğün kişilere kapalı kalmak en sağlıklısı.
İstersen istekle ilgili hislerini biraz daha anlatabilirsin; seni en çok şaşırtan ne oldu?
Sadece iam... Li kullanıcı adım nasıl buldu şok geçirdim
Ayy haklısın çok tuhaf olmuş 😳 Seni o kullanıcı adından bulması baya tesadüf kokuyor resmen dijital Sherlock yani 🕵️♀️✨