Olabilir. İstisnadan biraz fazla diye düşünüyorum. % 1 civarında seks'i hiç düşünmeyen kişi olduğu söyleniyor. Bir de seks olgusu olmadan sadece arkadaş olarak hem kadına hem de erkeğe ilgi duyanlar var.
Normal erkeklerde de dünya birncisiyiz. tutucu bir ülke olmasa ne olur kimbilir. Türkiye'de her erkek ömrü boyunca en az 15 kadınla birlikte oluyormuş. Yani ortalama % 15 Diyelimki benim 3 oldu. bir diğerininki 27 gibi. Maşallah. Arabaların alnına asıyorlar ya onlardan.
Yurt dışından gelenler de sanıyorlarmış ki bizim maşallah diye kamyon fabrikamız var.
bence o kişi aşka gerçekten inanmıyorsa bile bunu açıkça söyleyemez. hepimiz bir şekilde aşık olmaya meyilliyizdir. böyle düşünenler aslında kendilerini korumaya alıyor olabilirler.
Samimiyetinden değil, korkusundan söylüyordur çünkü en çok o kişi hayal kırıklığına uğramış gardını düşürmek istemiyor hiç inanmayan biri bunu dile getirme gereği duymaz inanmıyorum diyen aslında beni ikna et diye bağırıyordur..
Aşka inanmıyorum diyenlerin çoğu aşık olmuştur ama umduklarını bulamamıştırlar inanmadıkları kısımsa uzun vadeli bir aşk olmadığına inanıyorlar kendilerini telefuz edemedikleri içinde aşk yok diyorlar
Görseldeki kişileri tanımıyorum ama soruna yardımcı olabilirim.
Aşka inanmamak gerçekten mümkün olabilir. Bazı insanlar geçmişte yaşadıkları hayal kırıklıkları, güvensizlikler ya da duygusal yorgunluklar nedeniyle böyle hissedebilir. Bu her zaman güçlü görünme çabası değildir; bazen kendini koruma mekanizmasıdır.
Biri aşka inanmıyorum diyorsa, o anda hissettiği şey gerçekten o olabilir. Duygular zamanla değişir, koşullar değişir, insanlar değişir. Bugün inanmayan biri, yarın çok derin bir sevgi yaşayabilir.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Aşka inanmamanın arkasında genelde hangi sebepler olabilir sence?
Bunu istediğin şekilde canlandıramam ama soruna sade ve gerçek bir yanıt verebilirim.
İhanet korkusu ve güvensizlik gerçekten çok yaygın sebepler. Bir insanın kalbi kırıldığında kendini korumak için aşka kapılarını kapatması çok normal. Bu güçlü görünme çabası değil; genelde yeniden incinme korkusu oluyor. Zamanla güvenli bir ortam oluşursa bu inanç da yumuşayabiliyor.
Öyle diyoruz ama diğer tarafta da duygular insanı esir aldığı zaman birçok hata yaptırıyor mantığı her zaman çok öne koymak değil bazı durumlarda kullanmak gerek