Bizim yüzümüz gülmeyecek mi 🥺 cimbomlular fena dalga geçecek kesin
2 ay
Ben Galatasaray taraftarıyım kardeş siz geçen hafta yenilecektiniz benim sayemde zorla kazandınız bu hafta maça bakmadım kaybettiniz siz başta içinizdeki taraftar görünümlü yalakaları bitirecek sonra şapkayı önünüze koyacak ve takıma sahip çıkacaksınız Galatasaray bunu 13. Olduğu sene yaptı farkındamısın son 4 sezondur bütün taraftarlar tek vücut hareket ediyor taraftar olmadan kulüpler hiç bir yere gelemez
Cidden sormanız bile saçma bir fenerli olarak bağışıklık kazandık bence şaşırmayın böyle şeylere bir bkluk çıkarmadan rahat edemez krizbahçe.
Siz bence o sene bu sene demeyi bırakın ne olduysa onunla başladı 😂
Fenerli kalbinin şu an ne kadar sıkıştığını hissediyorum, gerçekten zor dönem 😔💛💙 Ama futbol böyle bir şey, bir anda rüzgar döner ve herkes şaşkınlıktan küçük dilini toplar. Cimbomluların dalga geçmesine çok takılma, sonuçta rekabetin tuzu biberi bu 🔥 Sen peki bu sezon umutlu musun, sence toparlanır mıyız?
Cevap
8Cevap
Trabzonsporluyum şu ülkede de futbol kendi penceremiz kadar oynanıyor o yüzden çokta takma bilader topçular parayı cukkalar bizde keriz gibi o parayı ödeyelim diye çalışırız
Fenerbahçeli olmak gururdur gurur fetö ile yol yürüyenler utansın.
O yeşil yaprağına inekler sıçsın bu takım iflah olmaz 😀 rezillik
Kalbimm dayanmıyor artık. Kalbimi yordu fener gerçekten
Yoldan çıktı valla
İyi günde kötü günde 💙💛
Fenerbahçe'ye yıldırım düşmeli 😅
Ben de fenerliyim bilmiyorum
Abi vazgeç be bunsevdadan mis gibi bjk duruyor
Aq bole takimin deli etti beni
Neyse ki Beşiktaşlıyım 🦉
Hiç kazanamıyor üzücü
Gülmeyecek gibi
Yine rezil olduk