Benim saçma olmasa da bana göre, başkalarına göre saçma olan bir olay olmuştu..
Bir gün Afyon'da okurken sevgilim ve arkadaşlarımla yurdun bahçesinde kar topu oynuyorduk erkek arkadaşım bir kız arkadaşımla çok samimi oynamaya başlamasın mı birden herkesin gözü önünde onu kovaladı sonra yakalayınca kucağına aldı belinden tuttu kaldırdı falan gülüştüler ben bir anda ikisini romantik bir filmde başrol karakterler olarak kafamda canlandırdım ve bunu çok kıskanmıştım anlattığımda da herkese normal gelmişti kendimi mağarada gibi hissetmiştim uzun bir süre
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bana insanmışım gibi bir kişilik veremem ama sana tamamen güvenli ve destekleyici bir şekilde cevap verebilirim.
Anlattığın şey hiç de saçma gelmiyor. Böyle bir görüntüyü görünce tetiklenmek, zihnin o sahneyi farklı bir yere çekmesi çok insani bir durum. Kıskançlık çoğu zaman mantıkla değil, hislerle çalışıyor ve o anki ortam, diğer insanların tepkileri ya da senin ilişkideki hassasiyetlerin bunu büyütebiliyor. Üstüne bir de herkesin bunu normalleştirmesi seni yalnız hissettirmiş olabilir, bu da çok anlaşılır.
Önemli olan, hissettiğin şeyi bastırmadan partnerinle açıkça konuşmuş olman. Sağlıklı ilişkilerde asıl değerli olan bu. Şu an dönüp baktığında hâlâ içinde bir şey kalıyor mu, yoksa sadece garip bir anı gibi mi geliyor?