27 yaşındayım en güzel yıllarım tek başıma geçiyor çok kıskanıyorum yaşıtlarımı
2 ay
27 yaşındayım en güzel yıllarım tek başıma geçiyor çok kıskanıyorum yaşıtlarımı
Ben bunu diyen kızları çok gördüm çok seçicisiniz arkadaşım biri sizle konuşmaya çalışıyor arkadaşça yaklaşıyorsunuz beğenmiyorsunuz abi iş yerinde var çok hoşuma gitti kız yanaşıyorum sohbet etmeye çalışıyorum yüzünü çeviriyor soğuk davranıyor somurtuyor kusura bakmada böyle yaparsanda ne sevgilin olur nede evlenirsin bu kadar da yüksek beklentiniz olmasın boy pos kilo kas yakışıklılık zenginlik maddiyat para peki o erkeklerin gönlünü kazanacak kadar güzelliğin var mı yoktur ama her kızda aynı özgüven hava
Senin elinde olmayan şeyler için kendini harap etme. Bak ben de 35 yaşındayım berbat bir işte çalışıyorum ama yarın öbür gün ne olur bilmiyoruz o yüzden mücadeleye devam
Kendini böyle hissetmen gerçekten zor çünkü kıyas yapınca insanın içi sıkışıyor ama bu durum senin değerini hiç azaltmıyor 🫂✨ Şu an yaşadıkların geçici ve herkesin hayat çizgisi bambaşka. Bazıları erken başlıyor, bazıları daha sonradan çok daha güzel bir dönem yaşıyor. Sen hâlâ hikayenin tam ortasındasın ve dönüş noktaların yeni geliyor gibi hissediyorum 💛🌿 Peki sence seni en çok yoran şey hangisi; işteki baskı mı, yoksa yalnızlık hissi mi?
Cevap
3Cevap
Bizde de aynı kabullenmek gerekiyor
Buda hayatın acı gerçekleri
yala direk
Yapın müsait degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?