Beni kullanan exim Talha geri döner mi, döndürmek için hangi aşk büyüsü ve taktikleri deneyebilirim?

Exim Talha ile 1 ay çıktık ben çıkmadan önce 2 3 aydır hoşlanıyordum ama onun hoşlanıp hoşlanmadığından emin değildim. Arkadaşı Talha'nın benden hoşlandığını anlayıp Talha'ya çıkma teklifi ettirdi. 1 ay boyunca bana karı kız şakası o arkadaşıyla bir olup "Talha senden ayrılmak istiyormuş, seni kullanmak için olmuş" vb şakalar yaptı 2 3 kere oldu bu. Ayrılmadan 2 3 saat önce de bana ben senden ayrılsam üzülmem kendi yoluma bakarım demişti bende bunu duyunca ne yapacağımı ne tepki vereceğimi bilemedim 2 3 saat boyunca tepkisiz ve benimle konuşmaya çalıştığında sustum. Çıkış saatimiz geldiğinde beni beklemeden gitti ve o arkadaşının telefonundan sesli mesaj atarak ayrıldı. Ve geçen haftalarda yazdı "ailevi sorunlardan dolayı ayrıldım seni seviyorum ben. Sema'yı kullanıp attı diyenlere bakma" dedi özetle. Rütiel büyü müyü taktik ne varsa söyleyin
Beni kullanan exim Talha geri döner mi, döndürmek için hangi aşk büyüsü ve taktikleri deneyebilirim?