4 sene önce hayatıma biri girdi o zamanlarda daha öğrenciydi ben de ondan dört yaş büyüktüm bugüne kadar hayatımızın her gününü her dönemini biliyoruz birbirimize her şeyi anlatıyoruz ve tabii o da dahil anladınız siz yani sevgili olmadık ama, takıldık senelerce gerçi ben istiyordum ama ben evlenip boşandığım için böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini gördüm ama bu adamda şöyle bir şey var, 1-2 hafta aramasam kıyameti koparıyor ne diye benden haber almıyorsun ben yazmasam hiç yazmıyorsun hayatında biri mi var falan şöyle şeyler söylüyor sonra hayatımın her döneminde yanında ol ne olursa olsun hatta ben evlensem bile benden vazgeçme, anlamadım yani madem hayatın her dönemde beni istiyorsun neden benimle evlenmiyorsun başkasıyla evleniyorsun falan böyle garip bir durum içindeyim, yani bunun anlamı ne bir de adam model oyuncu düşünsenize onun hayatında etrafında ne kadar çok modern kızlar var boyu desen 1.92 yakışıklı desen kaç tane reklam yüzü oldu yani adını söylesem belki bazılarınız tanırsınız bile benim de boyum 1.50 çocuklu boşanmış bir kadınım yani yanına bile yakışmıyorum ne diye benden vazgeçmiyor acaba
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer