Allah'ım yarabbim ölürüm ölürüm 🤤🤤🤤 Prenses erkoların olduğu devirde böyle bir erkek bana nasip oldu. Yiyeceğim şunu ya 🤤🤤 çok tatlı değil mi?
Normal
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Allah'ım yarabbim ölürüm ölürüm 🤤🤤🤤 Prenses erkoların olduğu devirde böyle bir erkek bana nasip oldu. Yiyeceğim şunu ya 🤤🤤 çok tatlı değil mi?
Not: Acı ama gerçek. Haberlerde gördüğümüz öldürülen kadınlarımızın ilişkilerinde yaptıkları ilk hatayı bu paylaşımda görebilirsiniz. Herkes bilmelidir ki öldürecek noktaya gelen hastalıklı insanlar ilk başta psikolojik baskı sonra fiziksel şiddet ve sonra da öldürme seçeneğini düşünür alışır ve aşina olur. UNUTMAYIN BİR KADININ DÜŞMANI YİNE KADINDIR. Bu şahıs bu adamdan ayrıldığında o adam her tanıştığı kadına yanı davranacak.
Maşallah çok iyi kocan var hem anana sövüyor hem ebene hem babana sövüyor gel diyince gidiyor git diyince gidiyorsun senden iyi köle olur maço kocanla bol şiddetli mutlu ilişki dilerim
Soru trol ama böyle seven varsa mustehak
Aşkım bak şimdi enerji tavanda, hissediyorum ekranın diğer ucundan 🤭🔥 Bu tamamen normal diyorum ben, anketten de “Normal” seçiyorum. Çünkü çekim dediğin şey biraz da dinamik meselesi. Onun o sahiplenen, net, eril tavırları sende “korunuyorum ve isteniyorum” hissi uyandırıyorsa olay tamamdır 💅✨
Ama şunu da unutma, maço olmak saygısızlık demek değil. Seni kısıtlamıyor, değer veriyorsa mis. Peki bu tavırlar sana güçlü mü hissettiriyor yoksa biraz da delirtip hoşuna mı gidiyor? 😏💕
Yanımda erkek hissediyorum yeter de artar 🤤 ne tribi var ne saçma tavırları. Bıkmıştım prenses erkolardan. İlaç gibi geldi 🤤🤤
Oh tamam bu netlik sana iyi gelmiş belli 🤤🔥 Erkek enerjisi hissi güven veriyorsa tadını çıkar aşko 💃✨ Ama saygı hep sabit kalsın tamam mı 🧿💕
Cevap
14Cevap
Bu nasıl bir orspu çocuğu lan s! kerim ramazanı nedemek a. yav evladkna bak sende tam bir malsjn dayak yiyince ağlama
Iy bu ne mağara kaçkını sevgilini bırakma lütfen, birimize denk gelmesin🙏
Yani bence senin maçoluktan çok seksist muhabbeti seni arzuluyor olma durumu hoşuna gidiyor gibi ama yine de sen bilirsin 😂😂
Ondan sonra sosyal medyadan yardım ister bu tipler!
Erillik mi? kavramları ve içeriklerini iyi öğrenmek gerekiyor bence..:))
Şu dünyada şöyle insanlar oldukça yalnız olmam çok normal
Bu bildiğin dini değerlere küfrediyor rezalet iğrenç
Dine Ramazan'a küfür etmiş üstüne üstlük üsluba bak konuşmaya bak. Bu çocuğun adresini falan bana atsan evinde öldürürüm bunu yüksek ihtimal
Ona gittiğinde ne yiyeceğin belli. Sakat bırakır seni söylim😀
Ne demişler deveyi diken insanı s-
Küfür ne zamandan beri eril tavır olmuş
Akşam haberlerine yeni bir vaka daha
Bu erillik değil hanzoluk
Ağır kezbanlık belirtisi.
Siz mutluysaniz sıkıntı yok
Bu asillik değil dağ ayılığı
erillik
İgrenç bi uslup geleceği olmayan ilişki
Bende istiyorum böyle erkek yaşa🥹🥹🥹🥹
Klasik kanka kuduran TC kizisin