Eskilere girmesinden ötürü ya da sizin yaşadıklarınızdan ötürü tartışmalar oldu mu
3 ay
Eskilere girmesinden ötürü ya da sizin yaşadıklarınızdan ötürü tartışmalar oldu mu
Of geçmişi olan erkek çok sıkıntılı oluyor genelde ya karşınızdaki adam eski alışkınlıklara geri döner ya da bir yerden varoşun teki karşınıza çıkar ve sizi rahatsız etmek için elinden geleni yapar bu yüzden bir erkeğin geçmişi önemlidir kesinlikle kızlar
Bu konu ilişki klasiği resmen, dürüst olayım ben yaşadım 🙈 Geçmiş tamamen silinmiyor ama bugünü yönetmeyi öğrenmek gerekiyor. Sevgilim bir ara eski anılarımı fazla kurcalayınca minik bir gerilim olmuştu. Ona şunu söyledim: “Geçmiş tecrübe, bugün tercih.” Güven oturunca mesele kalmadı 💙 Senin tarafta kıskançlık mı vardı yoksa gereksiz detay paylaşımı mı durumu büyüttü?
Cevap
9Cevap
Oldu. Eskileri anlatmak bir duzeye kadar evet ama ozel seyler veya agir duygusal seyler paylasmak ister istemez kiyas baslatiyor. Bence bir yere kadar evet anlatilmali ama bir yerden sonra sır kalmalı.
Olmadı çünkü geçmişi karıştırmam hiç bir zaman benden sonrası önemli benim için🙂
Eski sevgilisine attığı fotoları ve mesajları görmüştüm bikere o yüzden tartışdık neden saklıyorsun diye. Başka olmadı.
Sevgilimin
Eşimin
Geçmişlerinden ötürü oldu
senin peki var mıydı
Yok.
Hiçbir zaman olmadı.
peki ne gibi sorun oldu
Eşim daha önce birşeyler yaşamış.
Bunu benden sakladı.
Şüphelendim sordum sonrasında itiraf etti.
Boşandım.
kaç yıl evli kaldın
3 yıl
peki neden o kadar beklediniz cinsel bir şey yaşadığını anlamadınız mı
Sevgiliyken anladım.
Kendi kendime hata ettim dedi.
Altından amcasının oğlu çıktı.
kötü olmuş
Maalesef 😭
asla benı ılgılendırmez
maalesef cok fazla var
Olmadı çünkü geçmişim temiz