Flörtümün ‘cildin çok güzel’ iltifatı yalan mı, beni etkilemek için manipüle mi ediyor?

Flört ettiğim (şahıs) ben ciddi ilişki insanıyım dedi fakat buluştuğumuzda otururken cildin çok güzel dedi ben de ilk skin tint sürdüm üstüne de parmak ucu kadar fondöten sürdüm profesyonel makyaj fondöteni olduğu için öyle duruyordur dedim o da bana ne dediğini anlamıyorum ama güzel duruyor dedi peki uzun ilişki insanıysa bunları bilmiyor olması saçma değil mi gözüme girebilmek için manipüle mi etmeye çalışıyor sizce? Söylerken yalan söylediğini sezmedim ama bir mantıksızlık var ortada.
Güncellemeler
3 ay
Flört ettiğim (şahıs) ben ciddi ilişki insanıyım dedi fakat buluştuğumuzda otururken yüzün çok güzel dedi ben de ilk skin tint sürdüm üstüne de parmak ucu kadar fondöten sürdüm profesyonel makyaj fondöteni olduğu için öyle duruyordur dedim o da bana ne dediğini anlamıyorum ama güzel duruyor dedi peki uzun ilişki insanıysa bunları bilmiyor olması saçma değil mi gözüme girebilmek için manipüle mi etmeye çalışıyor sizce? Söylerken yalan söylediğini sezmedim ama bir mantıksızlık var ortada.
Flörtümün ‘cildin çok güzel’ iltifatı yalan mı, beni etkilemek için manipüle mi ediyor?