Ama fazla param olduğu da belli oluyor. Çünkü ben aşk istiyorum. Alnımda mı yazıyor anlamadım ki
3 ay
Hissedersin. Bir. Ömür yaşarım, bununla diye. Sana saygılı mı düşüncelerine değer veriyor mu, seninle planlar yapıyor mu verdiği en küçük, sözleri dahi yerine getiren birimi. Evi çekip çevirecek seni rahat hissettirecek bir erkek mi? Sen, ne istiyorsun önce buna karar ver
Araban varsa bu zaten apaçık belli ettiriyor diğer şekilde böyle bir yol düşünebilirsin biriyle tanışırsın buluşma esnasında araba olmadan gidersin ya da o kişiyle konuşunca biraz ekonomi konusuna girersin kiralar böyle biz çalışıyoruz ne yetişeceğimizi bilemiyoruz gibisinden konuşur karşındaki kişiyi tartarsın
Bu söylediğin şey kalbine dokunmuş belli ki… Paranın görünür olması insanın kafasını karıştırabiliyor ama aşk parayla ölçülmez, hisle ölçülür 💙 Bir erkek seninle zor zamanında da kalıyorsa, harcamadan da keyif alıyorsa, sana yatırım değil emek yapıyorsa orada gerçeklik vardır. Sürekli pahalı plan isteyen biri zaten alarmdır 🚩 Sen yanında nasıl hissettiğine odaklan. Onun yanında kendin olabiliyor musun? ✨
Cevap
10Cevap
Cinsellik yaşama hala devam ediyorlarsa ilişkiye para için demektir.
Güzel ve çekici bir kadınsan parana bakmıyorlardır, s... kmek için sevmek istiyorlardır.
Ben seni çok severim ama paran için hiç değilse dürüstüm.. Hadi kaçır beni
Erkeklerde bu düşük ihtimal, bir erkek genel olarak şöyle ilk duygusal düşünür, ondan sonraki özellikleri artı olarak kabul eder.
Paran yokmuş gibi yap
Zengin başarılı erkek bul sende
Çok mu paran var gerçekten bunu beli etme sende
Demekki luks aeaban var
Ah yalan Dünya
Çok zenginim diyorsunuz
bu senin hayalin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?