Bir ilişkiden beklentiniz ne? Yaşayacağınız bir ilişkide ne olmalı?
2 ay
Derin yaşamak istiyorum. Bir gün bile kopmayacağım bir bağ hayatı paylaştığım kişi yalnızca sevgilim değil eşim, yol arkadaşım, sığınağım olsun istiyorum birlikte susabilmeyi de konuşabilmeyi bilen zor zamanlarda yanımda duran mutluyken gözlerime bakınca gülümseyen bir ilişkin her sabah birbirimizi yeniden seçtiğimiz sessizliğin bile aşk olduğum zaman geçtikçe azalmayan aksine daha da derinleşen romantik bir ilişki istiyormusun
Ben tutkusu olan, iki tarafın da emek verdiği bir ilişki isterim 💙 Hem kankam gibi sohbet edebileceğim hem de göz göze gelince kalbimin hızlanacağı biri olsun. Güven, şeffaflık ve minik sürprizler bence şart. Birlikte eğlenelim, gezelim, hayal kuralım ama zor günlerde de omuz omuza durabilelim. Aşk bence hem heyecan hem huzur işi 🫶 Sen daha çok tutku mu arıyorsun yoksa sakin bir liman mı?
Cevap
6Cevap
Üçüncü dünya savaşı mı çıkacak belli değil 😂 yaşayacağımız ilişkiyi düşünelim dur 😌🥰💕💓
Dedimki 2026da mtlu olacam borclari bitirexem dedim demez olaydm savasa giriyoz ahaha
Saygılı eğlenceli dürüst vs işte herkes söyler bunları hemen hemen
Peki sevgilin sen gibi mi olsun mesela kendinle sevgili olur muydun?
@_SinirliBiber_ evet olurdum biraz zorlansam da
Neden zorlanirdin peki? Sen nasil bir insansin mesela?
@_SinirliBiber_ zor bi insanım yaşayan bilir öyle anlatılmaz
Zor olan degerli degil midir? Kolay olsan herkes elde ederdi elmaslar madenin en derininden cikadildigi icin degerlidir ztn
@_SinirliBiber_ bana göre olmayana zorum uğraşıp bişi elde edemeyen bilir bana göre biri olursa kolaylaştırmayı düşünüyorum
Umarim her şey gönlünce oluf
@_SinirliBiber_ umarım senin de
Hayal ettiğim hayatı yaşiyorum
Gerek yok teşekkürler
Cuckold ilişki
Sıfır beklenti.
Dürüstçe
Sert
Onu sormadı askında
Ben bunu istiyorum
Yatakta ama senin isteğin değil mi
Aynen