Saçım açık süslü olduğu için mi bilmiyorum muhafazakar erkekler denk gelmiyor, saçma sapan tek derdi yatmak olan ortamcı erkeklerle de konuşmak istemiyorum ama kendim gibi biri karşıma çıkmıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bence mesele saçının açık ya da süslü olması değil, nerede ve nasıl insanlarla karşılaştığın. Çünkü seni gerçekten tanımak isteyen düzgün biri, önce görüntüne değil duruşuna bakar. Muhafazakâr ve ciddi niyetli birini arıyorsan ortamı biraz değiştirmen gerekiyor; günlük hayatta daha sakin çevreler, ortak değerlerin olduğu sosyal alanlar, aile tanışıklıkları ya da niyeti daha net olan tanışmalar daha doğru olur. En önemlisi de en baştan enerjini ve sınırını net vermen. Çünkü insan bazen yanlış kişileri kendine çekmiyor, sadece doğru kişiyle aynı yerde denk gelemiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendimi bildim bileli dinimi kalbimde yaşıyorum.
bakara suresi 256 ayeti bilerek hayatıma aldığım kadını zorla tesettüre sokmama gerektiğini biliyorum.
Muhazafakar erkeklerin kimileri de cinsellik düşünüyor mühim olan hayatı cinselden ibaret olmadığını bilmeyen kişilere denk gelmen gerekiyor.03 Yorumla
Soran4 ayGerçek muhafazakar erkekler cinsellik istese de evliliği bekler
m 4 ayEvet öyle, daha önce söylemiştim. Hayat cinselden ibaret değil evlilik düşündüğün kişi ile sevgili olduğunda cinsellik beklentisine girilmemeli.
Cinsellik yerine yapılacak çok aktive var sahil kenarına gidip resim çizmek, kahveeşliğinge Gönül hasbihâli yapmak, kitap okumak, kitaplardaki güzel alıntıları birbirimize okumak gibi..- 3 ay
evlilik düşündüğünüz kişiyle sevgili mi oluyorsunuz helal değil bile muhafazakar kelimesini araştırın bence, muhafazakarlık diyince gerçekten uygun olacak kelimeler seçmelisiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
4 ayMerhaba,
Muhafazakardan kasıt nedir!
İmam olsa ne yazar ki ya da hafız olsa ne yazar...
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor...
Çevremde bir sürü genç var, fazlası ile çok nadir iki üç tane seven var...02 Yorumla
Soran4 aySizin muhafazakarlik anlayışınız İmam hoca mı 😀
En basitinden örnek evlilik öncesi cinsellik yaşamak istememesi bile yeterli- 4 ay
Hayır alakası yok. Örnek verdim misal verdim ben. 😅
Terimler tanımlar kişiye özgü değişebilir. 😅
Genel olarak imamları hafızları şey sanarlar ona ithafen dedim. 😅
Ben muhafazakar değilim ya da kendime muhafazakar demiyorum. 😅
Ömrümde hiç kulüp bara gitmedim. Kadınlar ile arkadaşlığım yok. Kadın arkadaşım yok. İş yerinde bile mesafeliyim. Sigara harici kötü alışkanlığım yok. 😅
Haram sekse karşıyım. 😅
Dokunmadım diye terk eden kız arkadaşım olmuştu. 😅
18-24 arası bu zor imkansız gibi bir şey. 😅
Ben terk edildiğim de 24 yaşındaydım. 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayİstediğin balık gelmiyorsa yemi değiştirirsin veya daha kibarcası, aradığın kuş türünü bulamıyorsan gözlem yaptığın yeri değiştirirsin. Evlenmeyi bekleyen tutucu kişiler skor peşinde koşmadığı için tanışma uygulamalarında pek olmayıp çevre veya görücü vasıtasıyla birileriyle tanışıyorlar. Çevrene haber salıp karşına tesettürlü olmamanı dert etmeyecek birinin çıkmasını umabilirsin. Sonuçta artık evliliği bekleyen kişi sayısı yok denecek kadar az. Tanıdık çevrenle yardımlaşıp referans almazsan zorlanman çok muhtemel.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Seni o kadar iyi anlıyorum ki… Gerçekten niyeti ciddi olmayan, sadece takılmalık düşünen tipler insanın enerjisini emiyor 😅 Sen daha derin, değerleri olan birini istiyorsun ve bu çok saygı duyulası bir şey 🤍 Saçının açık olması asla seni daha az muhafazakar yapmaz, bunu bil önce. Belki bulunduğun ortamlar beklentine uymuyordur. Daha sakin sosyal çevreler, gönüllülük etkinlikleri ya da ortak ilgi alanlı topluluklar denedin mi hiç?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u 4 ayarayarak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. O aradığın muhafazakar erkek benim, ben de sen tesettürlü olmadığın için yanından bile geçmiyorum. Eğer ki tesettüre giremiyorsan muhafazakar de erkek bulma ihtimalin %1 olur belkide olmaz.
Bana kötü söz söylemeyin sakın, Kurallar böyle işliyor. Yani hayatın kuralları.05 Yorumla
Soran4 ayAnal yapmış bir sürü tesettürlü kız tanıyorum büyük konuşma be kardeşim din ile paranın kimde olduğunu bilemezsin
Soran4 ayBu önyargı ile biraz zor sizin iş
Soran4 ayNiyetimin bozuk olduğunu nerden çıkardın saçım açık diye dinimi imanımi yok sayamazsin önyargınla, sacmalama sende. Bu kadar emin konuşuyorsun büyük lokma ye büyük konuşma
4 ayMuhafazakar erkekleri bulmak için benzer değerlere sahip topluluklara katılmak faydalıdır. Sosyal etkinlikler dernekler dini veya kültürel gruplar ortak ilgi alanları çevrimiçi forumlar uygun platformlar olabilir. Açık iletişim ve sınırların netliği tanışma sürecinde doğru kişiyi ayırt etmeyi kolaylaştırır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBenimde saçım açık ve süslüyüm sevgilim çokça muhafazakar şunu anladım muhafazakar erkeklerin açık saçlı kızlara karşı bir önyargısı varmış sevgilimde de vardı ve bana şu cümleyi kurmuştu senden önce hep kapalı biriyle çıkacağımı düşünmüştüm asla açık biriyle çıkmam diyordum dedi çok cahilce kapalı olup da her haltı yiyip karaktersiz insanlar var ama maalesef bunu kestiremiyorlar sadece dış görünüşe bakarak çıkarımda bulunuyorlar
11 Yorumla
Soran4 ayEvet evet o kadar doğru ki sırf azıcık süslü olduk diye potansiyel fhise olarak görüyorlar, tesettürlü olup da anal yapan vs bir sürü kız gördüm mesela sırf kapalı diye namuslu saniyolar. Saçma bir yüzeysel ön yargı
Gizli Üye(36-45)4 ayMuhafazakardan ziyade Allah korkusu olan birisini bulman gerekir ben 36 yaşındayım hiç derdim yatmak olmadı aynı evde kalmak isteyen oldu ama kalmadım çünkü kalırsam kötü şeyler olacağını bildiğim için hep geri durdum evlenmeden olmaz derler ya bende öyleyim Allah'ın izniyle de olmaz yani Allah korkusu bir aile terbiyesi iki bana göre
02 Yorumla
Soran4 ayEvet benim kast ettiğim de buydu zaten
Cevap sahibi4 ayİste yeterki emin ol bulursun zaman kötüde olsa çok daha kötüyede gitse her zaman iyiler ve kötüler olacaktır tabi her şey nasip ama şu gerçek iyiyi ararsan iyi kötüyü ararsan kötüyü bulursun
Gizli Üye(25-29)4 aymuhafazakar erkekler olarak bizde muhafazakar kadın arıyoruz elbette ama açık olman yüzünden değil takıldığın ortamlar yüzünden bulamıyor olabilirsin daha düzgün yerlere takıl görücü üsülü yani ortak arkadaşlarin veya ailenin vesilesiyle tanış yeni insanlarla
12 Yorumla- 3 ay
bende de şöyle bir şey var ailem dindar ama benim kadar değil yani namahreme dikkat etmiyorlar makyaj vs yapıyorlar sohbet eğlence , sarılma, laylaylom bunlara tamamlar sadece örtü takıyorlar diyebilirim bilekleri vs gözüküyor öyle şeylere dikkat etmiyorlar yani ama elhamdülillah müslümanlar ben de tam tersi çok muhafazakarım oyüzden bazen çok zorlanıyorum zıt düştüğümüz için böyle bir ailede , böyle bir aileye de bana birini bul diyemezsin özellikle kızlar diyemez , sohbet halkalarındayım yardım kuruluşu vs böyle yerlerdeyim ama bir kişiyle bile karşılaşmadım internetten tanışmak gibi bir şey de olmayacak flört de olmayacak ama o çok hassas muhafazakar erkeklerin nerede olduğunu merak etmiyor değilim açıkçası bulsam da gidip konuşmayacağım için tuhaf bir karışıklık içindeyim
Cevap sahibi3 ayöncelikle bu tutumunu korumanı temenni ediyorum, bu dediklerin bir erkek olarak benim içinde geçerli sosyal medyadan dm atarak bulduğum kızlardan olmaz, zaten istediğim gibi bi kız bana ordan cevap vermez, evden işe işten eve bi hayatım var iş yerimdeki kızlar da açık saçık yani bende düşünüyorum nereden nasıl bulurum ederim diye ama yazgıya inanıyorum arasam da aramasam da ilerideki eşim karşıma bir şekilde çıkacak hemde hiç tahmin etmediğim bir biçimde orasını allah bilir biz bilemeyiz ama benim olmasını istediğim senaryo annemin akrabalarımın veya eş dost tanıdık vasıtası ile tanıştırması görücü usulü tarzı edepli şekilde bi görüşme eğer iki tarafta kendince birşeyler den emin olursa yüzük nişan ve devamı olmazsa da hellalleşip yoluna bakmaktır, sende gelen görücü isteklerini geri çevirme aileler her zaman en iyisini ister ya yavruları içinn
Bunun çözümü muhafazakarlık değil karakterdir. Ne muhafazakar gibi görünen karaktersizler var. Bunlar beklentini karşılamayacaktır. Veya seninle görüş farklılığı olup yine beklediğin gibi biri olmayabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ay😕
Bende aynı soruyu kız için soruyorum ama bukadar yanıt pek gelmedi bulamadım bilmiyorum cevabı
1 2 yıla artık görücü usulü gidecem adam akılo sevgili olup ailleri tanıştırıp temastan kaçsak sonrada 5 6bay a nişan sonrada evlilik yapsak ne güzel olur demi 😕 ama nasip yok00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayYani muhafazakar sayilirmiyim bilmiyorum namazlarimi ibadetlerimi yaparım önemserim dikkat ederim elimden geldiğince evliliği bekliyorum sevgilim de olmadı şimdiye kadar ama doğal olarak insan kendisi gibi birini istiyorum aynı şeylere değer veren dikkat eden vs ama senin böyle suslu puslu olman ne kadar ilgilerini çeker isterler onu bilmiyorum işte, ben şahsen dediğim gibi kendim gibi isterim belki de bu yüzden denk gelmiyordur
00 YorumlaMuhafazakarlık çokta iyi bir şey değil abartıldığı sürece tabi ben mesela sevdiğim kadını aşırı sahiplenirim herşeyden sakınırım ama bazı tipler vardır dışarıya çıkarmaz bence öylede değildir diye tahmin ediyorum
01 Yorumla- 3 ay
muhafazakarlık böyle bir şey değil toplumda bu düşünce inanılmaz dayatılmış, islamda kadının huzursuz olduğu bir an varsa orada eksik ve sorunlu bir şey vardır
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Halk ekmeğe sırtını ver sola don BİM çıkıcak karşına dumduz geç orada bir ilim irfan derneği gorecen orada çiğ kofte partisi yapıp sohbet ediyorlar mevzular ağır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. ne bulduğun beni ilgilendirmez de kimseye saçma sapan demeye hakkın yok öyle bir hadde sahip değilsin biliyorsun dimi? saçma sapan? kime göre neye göre? sana mı? sen kimsin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ay
Kendi=Beklenti.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yanlış anlama ama saçını kapatarak bulabilirsin mesela muhafazakar sayılacak biri olarak reelde ben denk gelsem karaktere bakarak sohbet ederek devam ederdim
02 Yorumla- 3 ay
hayır ben çok muhafazakarım ama hiç denk gelmedim ama muhafazakar biriyle sohbet falan edemezsiniz, nasip işi isterse çarşafa girsin bulamayacaksa bulamayacaktır
4 ayBu durum çok zor yanı sen arayarak değil de onun seni bulmasını beklemen lazım muhafazakar değil senin istediğin sadece Allah korkusu olan
013 Yorumla
Soran4 ayKimse bulmuyo beni
- 4 ay
Sabret acele etme zaten en büyük hatamız acele etmek oluyor
Soran4 ayBen erken evlenmek istiyordum hiç olmayacak bu gidisle
- 4 ay
Okuyor musun
Soran4 ayEvet
- 4 ay
Kaç yıl var üniversitenin bitmesine
Soran4 ay1 sene kaldı önlisans zaten
- 4 ay
Xperin kaç
- 3 ay
ben de aynı senin gibiydim ve hala da öyleyim kaç yaşındasın
- 3 ay
25 yaşındayim
- 3 ay
sana mı diyorum
- 3 ay
size demiyordum
- 3 ay
Hani normal yorum da atabilecek bir imkanın varken gelip benim yorumumun altına yorum attın ya o yüzden dedim
Kütüphanelerde, kitap kafelerinde camiye veya medreselere yakın mekanlarda sosyal medya üzerinde belirli sayfalarda.
02 Yorumla
Soran4 aySizin muhafazakarlik anlayışınız cami medrese mi
4 ayDüzgün erkekleri nasıl buluyorlar anlamıyorum ki bende ne bileyim ben
214 Yorumla- 4 ay
Düzgün erkek diye bir şey yok
- 4 ay
Hayır var
- 4 ay
Milletin yanında gördüklerim ne o zaman millette gördüklerim ne o zaman
- 4 ay
Tabi tabi
- 4 ay
Kendi deyip kendi onaylamis skdhhshs noluyor kiz😂
- 4 ay
Milletin yanindakileri yaninda görüyorsun evde görmüyorsun dışı seni ici onlari yakar
- 4 ay
Evet aynen öyle kendim onayladım
- 4 ay
Ya belli oluyor
- 4 ay
Lütfen kanma erkeklere ben bile ne dindarsim simdi degistim hala dindarlik içimde dindar sanan var
- 3 ay
düzgün erkek yok demek kadar saçma bişey olamaz niye olmasın yani koskoca dünyada
- 3 ay
Düzgün erkek yok demedim nerden buluyorlar dedim madem yorum yapacaksın doğru anla öyle yprum yap daha anlamıyorsun yprum yapıyorsun
- 3 ay
Yorum yapacaksan önce doğru anla sonra yorum yap.
- 3 ay
sana yazmadım ki
- 3 ay
demiş ya düzgün erkek diye bişey yok diye ona dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ay00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
4 ayMuhafazakar olanlarda alet yok sanıyorsun sanırım
Denk gelde yaşa gör02 Yorumla
Soran4 ayKendilerini tutuyolar en azından ben gibi
- 4 ay
Sennn den tutuyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim derdim yatmak değil mesela ama benle de konuşmuyorsun. elmanın sapı üzümün çöpü sen de yaşlısın diyeceksin işte bir bahane daha.
00 Yorumla
4 ayArtık muhafazakar olan erkek, özgüvensiz ve aşırı çekingen oluyor bu devirde.. İlgini çeker mi bilemem..
01 Yorumla- 3 ay
dışarı karşı şefkatli olması güzel ev içinde koruyucu vs oluyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayOnlar seni bulurdu genelde ilk avları senin gibiler oluyor
02 Yorumla
Soran4 ayİlk av derken ne alaka
4 ayBunun baş açıklığıyla pek alakası yok ya. Muhafazakar erkek sayısı azaldı. Çoğunluk bacağını traş edip şort giyip her kıza asılan tayfa oldu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Aile yapına göre değişir ailen muhafazakarsa söyle onlar bulur çünkü çalışan dışarıda olmayan erkekleri görücü usulü ile bulma ihtimalin yüksek
00 Yorumladüzgün biriysen onları çekersin konuşmak isterler seninle
05 Yorumla
Soran4 ayÖnyargılı bütün erkekler, saçım açık ve süslüyüm diye potansiyel f@hise sanıyorlar
- 4 ay
Arkadaşa katılıyorum. Sırf açıksın diye sana farklı biri gözüyle bakanlar zaten cahildir. Öylelerinden uzak durmak en iyisi
- 4 ay
Rica ederim
Gizli Üye(45 üstü)4 ayGerçeğini bulmak samanlıkta iğne armaya benzer milyonda 1 ihtimal oda sana denk gelirse.
Her namaz kılanı müslüman zannetme.
İlişki anında anlarsın müslümanmış mı değilmiş mi?10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKnk hiç laga luga yapma ben öyleyim mesela tanısıcan mi hayır.
O yüzden aramak yerine bekle evet biraz da etkisi vardır giyimden dolayı.
13 Yorumla
Soran4 ayÖyleyim diyip de rol yapan dolu, senin de rol yapmadığını nerden bilicem. Yoksa tanışirdim
Cevap sahibi4 ayYok la tanışmak amaçlı yazmadım örnek verdim.
Ama dediğin gibi rol yapan çok olur.
Sakın köyden birini bularak deneme o isi nereden biliyorsun deme.- 3 ay
ailedeki tek muhafazakar biri olduğunu düşünün kız olarak ne yapardınız merak ediyorum
4 ayBenim de karşıma öyleleri çıkıyor kapalılikla açıklıkla bunun alakası yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Bu işler nasip kısmet ama senin ortamın buna müsait değilse ortamını değiştirmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kapalı olmasan da inançlı biri olduğun belli olursa şansın artar
00 Yorumla
4 aymuhafazakar erkeklerinde yatmak gibi dertleri olabilir :)
02 Yorumla- 3 ay
ona muhafazakar denmez yalnız
- 3 ay
@hahdhıshısıq muhafaza edememiş muhafazakar erkek olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayAra ara bulursun arayan mevlasini da bulur belasini da
00 Yorumla
4 ayBence saçla başla alakası yok benim karşıma çok fazla çıkıyor ama gayet açık bir insanım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
4 ayBak bugün hemen cuma çıkışına tezgah açabilirsin bence 😂
00 Yorumla Muhafazakar erkek arıyorsan Fatih Çarşamba ya sallasan değer
00 YorumlaYok tesettürlü olsan bile hep aynilari denk gelir çünkü hepsi aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBen buldum ama çok kıskanç ve çok fazla beni yönetmeye çalışıyor
12 Yorumla
Soran4 ayKıskanması normal de yönetmesi olmamış ya, nereden buldun
- 4 ay
Yoldan ansnjsd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayMuhafazakar erkeğin şeyi yok mu? o istemez mi yatmak))
04 Yorumla
Soran4 ayEvlendikten sonra hergun istesin
- 4 ay
Herkes evlendikten sonra istesin madem
Soran4 ayHerkesten banane ben kendim gibi muhafazakar birinden bunu beklerim
- 4 ay
Bekle tabi, Allah kolaylık versin
Gizli Üye(30-35)4 ayAmacı kulluk olan, kıskanç, 5 vakit namaz kılan, efendi, dürüst, yalandan uzak, kıyafet vs ile insanları yargılamayan, romantik biriyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayMuhafazajar muhafazakar diye 3 kere seslen gelirler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBazen insan o tarz insanları ister istemez kendine çeker o yüzden böyle olur.
00 Yorumla
4 ayMerak etme o muhafazakar erkekte ilk fırsatta seni şey yapmak istiyecektir anladın sen onu
01 Yorumla
Soran4 ayGerçek anlamda muhafazakar olan istemez kanka iyi misin
Önce kendin kapan
Makyaj fazla
Yapma ozaman bulursun05 Yorumla
Soran4 ayKapanmak istemiyorum, tesettürlü olup da namussuz çok dolu
- 3 ay
dediğiyle alakası yok ben makyaj yapmıyorum tesettürlüyüm ama çıkmıyor bişeyi zorlayarak değil Allah için yap
- 3 ay
😵💫😵💫
Gizli Üye(25-29)4 ayYüzde yüz muhafazakar biri değilim hiç iliskim olmadı çok dine de bağlı değilim çok uzak da değilim tek derdim yatmak değil ama aamclar içinde o da var senin tanımlara ters kalıyorum
06 Yorumla
Soran4 ayCinselliğin evlilikten önce yaşanması hakkındaki düşüncelerin neler
Cevap sahibi4 ayGerekli değil illa yaşayalım olsun demem güveniyorsam zamanla belki olabilir ama el ele tutusmak öpüşmek vs olmalı gözüyle bakıyorum geri kalan evlenince olsun sıkıntı olmaz
Soran4 ayBana göre öpüşmek de önsevişmeden farki yok kabul etmezdim, sen hiç muhafazakar değilsin bence yanlış anlama da
Cevap sahibi4 ayŞimdi sen 20 sin değil mi eğer tanışma görüşme ve evlilik 1 yıl içinde olacaksa amenna kabul öpüşme sevişme vs vs olmasın ama 3 4 yıla anca olacaksa gerekli gözüyle bakarım hani zaten yaşarsam ayrılmam bitirmeye çalışmam tutup ortada bırakmak yakışmaz
Soran4 ayHer türlü zina yapmış oluyor musun oluyorsun o zaman konu kapanmıştır
Cevap sahibi4 ayHaklısın aslında
4 ayMuhafazakarları çok mu masum sanıyon 😂
21 Yorumla
Soran4 ayGerçekten muhafazakarsa masum oluyor, dışarıya göstermelik sahte dindarlar ayrı zaten kanka ne anlatıyon
3 ayyaşıt gibiyiz sohbet edelim istersen (kızım yalan değil)
00 Yorumlamerhaba Bende benim gibi muhafazakar bayan arkadaş arıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAslen doğulu olanların kültüründe sekülerlik olmadığı için doğuda var biraz
13 Yorumla
Soran4 ayAhahah o doğulular muhafazakar kızlarla evlenip escortlara para yediriyor
Cevap sahibi4 ayBu dediğin kesinlikle doğru ama muhafazakar olmayanları kapsıyor onlardan bende tiksiniyorum zaten çevreleri onlara baskı uyguluyor diye adam gibi açık açık da yapamıyorlar gizli saklı iş sürekli
Cevap sahibi4 ayBende doğuluyum erkek arkadaşlarım benden daha hassaslar mesela
Bence ortamını değiştir
11 Yorumla
Soran4 ayOrtamım yok bile üniversitede kampüste tek başıma oturuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayMuhafazakar olan adamda seninle yatmak ister
01 Yorumla
Soran4 ayEvlendikten sonra ister
Gizli Üye(30-35)4 aybu devirde zor ortamı olmayan adamada gay derler
08 Yorumla
Soran4 ayYa ne alaka
Cevap sahibi4 ayErkek ortamı bilmiyon
Cevap sahibi4 ay1 sene kız arkadaşım ol afı diye zorbalanıyorum
Soran4 ayEe onların saçma düşünceleri seni niye etkiliyor, git adam bıçakla yoksa erkek değilsin deseler yapacak misin
Cevap sahibi4 ayolmuyor ya ortamı bozuyormuşuz
Soran4 ayKendine uygun ortam bul o zaman
Cevap sahibi4 ayAdamlarda şimdi haklı sen bodrum marmris. gezilmedik bar bırakma sona sana ne oldu derler
Cevap sahibi4 ayKadıköy barları unutmuşum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Muhafazakarım :d
010 Yorumla
Soran4 ayAma hangi dinin muhafazakarı😃
Bence onlar daha tehlikeli.
11 Yorumla- 4 ay
@imsacha neden
4 ayNasıl bir şey o yeniliyor mu 🤔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayBulsam ben eveenwc.
00 Yorumla
4 ayAriyormusun yani
00 YorumlaDert arıyorsun.
00 Yorumla
4 ayBurada bulamazsın
00 Yorumla
4 ayBulursun bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Bu sitede değil git camide araf
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem