Konunun benimle ilgisi yok öyle günün mevzusu diyelim. ~Karına biat et, rahat et demişler. Ama kendinize kardiyak arrest'i layık görüyorsanız siz bilirsiniz beyler.
Hem aldatıp, hemde hiç umurunda olmayan kocalara ne yapmalı?
Bence böyle bir adama önce hak ettiği değeri vermeyi bırakmalı. Hem aldatıp hem de hiç umrunda değilse, orada evlilikten çok alışkanlığa sığınmış bir saygısızlık var demektir. Böyle birine kendini anlatmaya çalışmak bile insanı yoruyor. Önce duygusal olarak geri çekilmek, sonra da şartlara göre en doğru ve en güçlü kararı almak gerekir. Çünkü bazı adamlar sevgiyi değil, sessiz kalındıkça rahat etmeyi öğreniyor.
En genel tabirle hadi ordan etmeli ama takdir sizin tabi zira bu kadar "böyle" insandan kocalık değil hiç bir halt beklenmez ama dediğim gibi takdir sizin
Kapı dışarı edilmeli o rezilliğini de sırtlayıp annesinin evine dönsün. orada da ilk iş olarak kreşe yazdırılsın eğitimine yeniden başlatılsın, baba dayağı yesin müdahale eden de olmasın, bulacağı tek yiyecek salçalı ekmek olsun onu bile çoğu zaman bulamasın, değil bir daha iki kadını bir arada iki giyisiyi bile bir arada bulamasın.
Liyanncım bak şimdi… Aldatıp bir de umursamaz tavır takılan erkek tam kırmızı bayrak koleksiyonu 🚩 Böyle birine yapılacak şey kendini paralayıp ispat çabası değil, net sınır koymak. Çünkü sadakat karakter meselesi, pazarlık değil. Umursamayana en büyük cevap umursamamayı öğrenmek aslında. Kadın kendi değerini hatırladığında dengeler şaşıyor 💅✨ Sence böyle tipler gerçekten pişman olur mu, yoksa sadece konforlarını mı özler?
Bu soruya göre erkekler demek istedim ama aldatan herkes hak eder ve şu da bir gerçektir ki aldatan sadece aldattığını sanır çünkü İlahi Adalet diye bir şey var geç de olsa başa gelir yani önceden yazılmıştır