Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Erkek gözüyle bakınca bence sevilen adam, sadece konuşan değil hissettiren adamdır. Güven veren, ne istediği belli olan, omurgalı duran, saygıyı bozmayan erkek daha çok sevilir. Kadınlar sadece yakışıklılığa değil, yanında nasıl hissettiklerine de bakıyor. İlgisi yerinde, tavrı net, karakteri sağlam bir adam zaten kolay kolay unutulmaz. Çünkü bir erkeği asıl özel yapan şey tipi değil, kadının içinde bıraktığı histir.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayatın getirdiği zorlukların arkasına saklanmak yerine, sevdiği kadının elini tutup "Biz beraberiz" diyebilen o güven veren duruş sevilir.
Sadece sözleriyle değil, davranışlarıyla, dürüstlüğüyle ve hayata karşı sergilediği onurlu duruşla hayranlık uyandıran adamlar sevilir.
Yanındayken kendinizi güvende hissettiğiniz, zihninizde soru işaretleri oluşturmayan, kalbinize yalanlarla değil, şeffaflıkla gelen adamlar sevilir.
Dış dünyaya karşı dimdik durabilen ama sevdiği kadına karşı en yumuşak kalbini açabilen o dengeyi kurmuş adamlar sevilir.
Neyse o olan, mış gibi yapmayan ve hayatındaki kadına her zaman "iyi ki" dedirten adamlar sevilir.
Bu Kriterlerdeki Partneri bulan Hanımlara selam olsun
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayBiz kadına deger veren bir toplum olmadığımız için kadınlarin cogunda ruhsal derinligi olan adamları sevmediğini görüyorum. He o kadınlar derin mi? Hayır. Zıt kutupların birbirini çekeceğine de inanmıyorum. İlişkide bir taraf sığ ve dar kalipliysa diğeri onu idare etmeye çalışıyordur zamanla da yıpranır. Bkz: annelerimiz
Travmatize olmuş kadınlar yanlış seçimler yapıyorlar. Bunu da guzelliyorlar erillik altında. Manilulasyonlari fark edemiyorlar.
Akli başında kadınlar da var onlar azınlıkta olduğu için pek kalbini açmıyor.
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayO pençeleri keskin cüretkâr kadınlar, iyi erkeklerle beraber o güzel atlara binip bu diyardan ayrıldılar. Siz hâlâ dürüst erkeği arayın durun oturduğunuz yerde.
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki hayal kırıklığını hissediyorum, biraz soğumuşsun sanki 💔 Ama bak, mesele masaya vurmak değil bence. Cesur adam tamam da cesaret bağırmak değil; sorumluluk almak, net olmak, sevdiğinin arkasında dimdik durmak 💪✨ Güç gösterisi değil güven veren erkek kalıcı oluyor. Ben mesela kararlı, iletişimi açık ve kalbi temiz erkek vibe’ına düşüyorum 😌 Senin için cesaret tam olarak ne demek, merak ettim?
02 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayAyy tamam mecazi diyorsun da o buzlar Antarktika olmuş biraz 🧊😂
Kalbin “hayal kırıklığı loading” modunda sanki.
Sen netlik ve omurga istiyorsun, haksız mıyım? 💌✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
5 ayÖzü sözü bir, ağırbaşlı, yerine göre eğlenceli, tuttuğunu koparan ve sevdiklerine sahip çıkabilen adamlar sevilir.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Bu adam benim ama bizede nerede korkak var onlar denk gelir buda bir imtihan. işte jsjs
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
u 5 ayGerçek hayatta adam kalmadığı için, dizideki adamları seviyorum 🤪.
https://x.com/i/status/2029515468709482950
https://x.com/i/status/203060458641595229810 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
5 ayAdam olan güç gösterisi veya hükmetmekle uğraşmaz.
Onun anladığı gönlüne oturmaktır , sevdiğinin.
Güvende olmasıdır , sağlıklı olmasıdır.
Gülmesi ve gülümsemesidir.
O yüzden adam merak eder.
Merak onun için ilginin başladığı en kıymetli noktadır.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Sevdiğinden başka , hangi kadın neyi nasıl sever bilmeyen araştırmayan adamlar sevilir
24 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı.
5 ayKalmadı aşkım daha çok masaya çıkıp kivirtiyorlar..
12 Yorumla- 5 ay
Ay dimi ya 😅 Alttan onlara üstten bizlere 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. kolay tesadüf etmez ama "masaya elini vuran" kalbine bir pençe atacak olan adam da bir kenarda seni izliyor olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Varda gören yok çünkü öylelerini kaba sapa gördüğünüz için sadede görüntüye aldanıp kaybolup gidiyorsunuz ula
10 YorumlaCesaretten kastımız öz güven ve feraset. Hep söyledim hep söylerim. Cesur ve adil insanları severim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayMerhametli anlayışlı tutarlı ne istediğini bilen olgun beyefendiler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kendini bilen aklı başında nerde ne konuşup nasıl susacagını bilen her insan sevilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
5 ayDoru demiş. Bize cesur adam lazım. Adım atmaktan korkmayan ve sadakatle bağlı olan🙃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayİşinde gücünde, efendi, güvenilir, samimi sohbeti adamlar sevilir
10 Yorumla
5 aybazende akışına bırakmak gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Ne istediğini bilmek ve net davranışlarda bulunmak çok önemli gerçekten.
10 Yorumla
5 ayEksikleriyle samimi olan adam sevilir dinleyip anlamaya çalışan hissedilebilen adam sevilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
5 ayYani bu beğendiğiniz özelliklerden biri sadece daha bunların arkasından bir ton istek daha geliyor 😂
07 Yorumla- 5 ay
Bugün erken yatıcam sabaha kadar eşlik edemem sabah gelsin 😂
- 5 ay
Sizin arkadaşlığın agresif tarafı sensin anlaşılan 😂
- 5 ay
Bilemedim paşam falan öyle bir vibe aldım herhalde 😂
Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Keko olacak, psikopat olacak, kültürsüz olacak, zarar verme ihtimali yüksek pardon kesin tipler olacak falan fistan işte
01 YorumlaMasaya vurmam kadınımın arkasında olurum sözünden çıkmam onu mutlu ederim ne isterse yaparım
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Biz erkekler de zeki kadınları severiz. Lakin onlara bulmak, samanlıkta iğne aramaya benzer. Çoğu hadsiz, boş insanlardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayelini masaya vuran değilde sana deger veren seni önemseyen birisiyle daha iyi olmazmı :)
05 Yorumla- 5 ay
evettt bu zaten :) elini masaya vuran diyince bilememdim :)
- 5 ay
hiç yakıştıramadım sana :)
- 5 ay
ozman sevindim yaaa bir an üstüme alındım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı.
5 ayserseri değer vermeyen parayla satın olan tipler bol küfürlü konuşan
06 Yorumla- 5 ay
evet evet eveeeet
- 5 ay
eveeett
- 5 ay
işte böyle hanım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu sorunun cevabımı bilmeyen kızlar bana mesaj atabilir 😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Öyle yiğit oldukta noldu sonu hep hüsran oldu hakikaten kadınlar ne istediğini bilmiyor.
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayDüşünen adamlar😃
12 Yorumla- 5 ay
O zaman sevilecek tek adam ben olmuş oluyorum 😃
Severken incitmiyen erkekler sevilmeli
13 YorumlaÇabalayan erkekler..
17 Yorumla- 5 ay
Taze bitmişler 🤷🏻♀️
- 5 ay
Tükenen her şey de bizim jenerasyona denk geldi 😒😒
- 5 ay
Ay gerçekten
Şöyle mendil atılan döneme gitsek
Ben şemsiye çevirmek istiyorum
Üsküdara gideriken 💃🏻☂️ - 5 ay
Çok zarif ve hoş insanların olduğu dönemlerde yaşamalıydık. Bizim payımıza aşkımçokpardoncular düştü.
- 5 ay
Ay ilk cümleni okurken bile yumuşacık hissettim.
Son cümlenden de 😂😂 - 5 ay
Yaa umarımm böyle biri senin hayatına girer🙏🏻🌸 😄😄
- 5 ay
Yanımda durup elimi tutabilsin
Başka bir isteğim yok 🙏🏼
Umarım hepimizin hayatına istediğimiz kişilikte insanlar girer 🙏🏼🌸🤗
Güzel seven adamları 💜
12 Yorumla- 5 ay
Kalmış mı 🙇🏻♀️
- 5 ay
Elbette 😅
Gizli Üye(25-29)5 ayBırak masayı mna bile koyarım da sen bemi sevsen kendimden şüphe ederim.
02 Yorumla- 5 ay
Ne diyon arkadaşım
Cevap sahibi5 ayİsdemir kâra geçmiş dolar aldı başını gidiyo nolacak memleketin hali diyom
Gizli Üye(25-29)5 aygenelde deger vermeyenler deger verenler hep yalnızdır
00 Yorumla
5 ayKariyer sahibi hayat kurmak anlamında güven verebilen kadının ailesine tanıtmaya yüzü olabileceği biri.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
5 aysöz doğru bence de
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayKararlarında ciddi ve samimi olanlar sevilir
10 Yorumla Bebeği gibi seven
10 Yorumla
5 ayKalmadı kuşum hepsi nanay 😅
18 Yorumla- 5 ay
Oysa benim aklıma şey gelmişti
Aman başım nanay, Ağrıdı dişim nanay, Çok içmişim nanay, Nanay yavrum nanay - 5 ay
🤣 şu çocuğada dönüş yap sen gör diye yırttı kendini
- 5 ay
Falına baktımda 🤣
- 5 ay
Bak kız mesaj kutuna
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. arada agresyon iyidir öyle mi yani
012 Yorumla- 5 ay
ben anladım da sizin istek paterniniz çok geniş hatta aşırı geniş lskdlksal o dediğin bir metafor veya başka bir şey olabilir, ama o zaman da kibirli görünüyoruz. yani siz de artık bir konuya odaklanmak yerine geniş resime bakmalısınız. bilişsel esneklik denir buna. mesela hata yapınca telafi etseniz ne güzel olur, ki bunu tüm kadınlar için söylüyorum hele ki türk kadınları, işte o zaman eşit ilişki olur, erkeğinizi "alfa" yapmakta sizin elinizde "beta" yapmakta sizin elinizde ama farkında değilsiniz lunacım, ben gördüm kimi kadın beni o dediğin eril gerçek erkek hissettirdi, 1 tanesi vardı gerçekten kötüydü ve travmam oldu. sonrasında bıraktım çoğu şeyi. yani özetim, sürekli haklılık iddiasında bulunmaktan vazgeçin. gerçekten üzülen siz oluyorsunuz sonrasında.. yanınızdaki erkeği de ezmeye kalkıyorsunuz. türk kadınlarının yaptığı en büyük hatadır bu
- 5 ay
O zaman ben biraz gözlemsel konuşayım sana, madem ırk olarak ele aldın. Hatta belki sizinde vardır çevrenizde. Yabancı ile olan evlilikler de eğer erkek yabancıysa evlilik uzun yıllar sürüyor, ancak yabancı kadın erkek türkse bu evlilik genelde başarısızlıkla sonuçlanıyor. Biraz da iğneyi kendinize çuvaldızı da bize mi batırsanız. Benim yaşadığım 1 ciddi ilişkim oldu, onda da hayatım kaydı. Şimdi her şeyi üfleyerek yiyorum. Hiçbir şeyde de kesinlik derecesinde haklılık iddia etmem, hatam olursa özür de dilerim. Ama bazı yapılan yanlışlar vardır ki, içim onu almaz artık
- 5 ay
yabancılar asıl konu değil, asıl konu maskülen erkek bulmakta. ve o erkeği inşa edebilirsiniz veya pasifleştirebilirsiniz. kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama geleceğine yansıtman senin hatan. dediğim gibi bilişsel esnekliktir bu ve geliştirmeniz gerek, yaşadığın orada kaldı. dedin ya, "masaya yumruğunu vursun" işte o erkeği istiyorsunuz fakat hatalarınız kabul edilsin istiyorsunuz. çelişkilisiniz ama kızmıyorum doğanız gereği böylesiniz. türk erkeğini ruslar çok arzular neden biliyor musun? biz çok tanıştık ve söyledikleri şey "aile babası, çalışıyor, çabalıyor ve bize bakıyor. rus erkekleri çalışmıyor" türk erkekleri kadınlara değer veriyor çalışmasın istiyor ve bakımını üstlenmek istiyor çünkü kadın rahat olsun diye.. ha istisnalar vardır kaideyi bozmaz derler orası ayrı.. ama ilginçtir siz türk erkeklerini beğenmiyorsunuz.. bazı yanlışlar kabul edilemez doğru, ama her hatanızda kabul edilmeyi bekleyemezsiniz bunu ancak babanız yapabilir.
- 5 ay
Beni o travmaların içinde say o vakit.
Aslında bizler, ne zaman karşımızdakinin sevgi diliyle sevmeyi öğreneceğiz o zaman çözeceğiz düğümü. Sen konuya yaradılış ve bilimsel olarak bakıyorsun, gönül gözümüzü kapatmışız biz. Yaşantılarımızı da sırtımıza almışız deve güder gibi yaşıyoruz işte 🤷🏻♀️
Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Nerde o günler şimdi vurunca kaçıyosunız
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayCesurmuş öyle olanlar ilk gidiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAdam akıllı kendini bilen sorumluluk sahibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKendimi aşka hazır hissetmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÇok da seviim sizin sevginiz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
5 ayGidişata yön verince de yönü beğenmiyorsunuz :D
00 Yorumla
5 ayTabiki hemde yumruk 👊👊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Muhalefet olmak istemiyorum ama yalan
06 YorumlaBenim gibi.. 😕
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayBenim elim acır ama
08 Yorumla- 5 ay
O benim kankam yok öyle bişey luna
- 5 ay
Kızmadım hayır yanlış anlama beni yanlış anlaşılsın istemedim
- 5 ay
Öyle bişey olmadığı için yani
- 5 ay
Teşekkür ederim 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 aySerseri
04 Yorumla- 5 ay
Kadır ileri de kendilerini öldürecek adamları severler
- 5 ay
Doğru değil mi?
bana bak anlarsin :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim gibi
00 Yorumla
5 ayMerhametli
10 YorumlaBenim gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayErkeklrr sevilmez