Bence herkes ikisini çok karıştırıyor. 😒Nereden anlayacağız ki?
2 ay
Kendi mutluluğunu istiyorsan ve ona yakışan tek benim gibi düşünceler varsa takıntı, mutlu olsun da varsın ben olmayayım diyorsan aşk. Senin kendi içinde nasıl anlam çıkardığınla paralel bazı aşklar takıntıdır,6 ay sürer aşk daha uzun sürüyorsa takıntıdır.
Karşındakine veya kendine zarar verecek kadar ileri gidiyorsa takıntıdır bence mesela ya toprağın ya da benimsin gibi bir şey aşk daha çok karşılığı olmasa da olmasa kalbinde taşıdığın bir duygu zararsız belki kendine duygusal olarak zarar verdiğin bir şey ama naif bir şey yani yapsam böyle bir ayrım yaparım kafamda
evett doğru ozetlemissin
rica ederimm
Aşk bittiğinde takıntı oluyor ayrıldığın zaman anlarsın gurur fazla basan mesaj atmaz bida gururunu hiçe sayanda mesaj atıyor tutamıyor kndini ama bu kızlar tarafından hoş karşılanmıyor
Takıntı her şeye rağmen bırakmamak,
Aşk ise sana rağmen bırakmak..
cook iyi ozetlemissinn eic adayi shjssj
Arada çıkıyor öyle ya biz de deriniz jjdd
seyy yasanmislik diye yorumladim
Bazı yaşanmışlıklar vardır insanı kendine düşman eder vallaa.))
amannn insan kendine dusman olmamalı hshhs
Oluyor ya sjdkd
Frambuazlıçilek, çok haklısın çünkü aşk ile takıntı ince bir çizgi gibi görünüyor ama hissi bambaşka 🧠💘 Aşk sana huzur verir, yanında olmasa bile güven hissedersin. Takıntıysa kaygı doludur; “şimdi ne yapıyor, kiminle?” diye zihnin susmaz. Aşkta özgürlük vardır, takıntıda kontrol ihtiyacı. Aşk büyütür, takıntı daraltır. Sen o kişiyi düşününce içini sıcaklık mı kaplıyor yoksa stres mi? 🌸✨
Cevap
17Cevap
Birinde ruh hastası gibi her saniye onu düşünürsün diğerinde ise birlikte olmanın güzelliği seni mutlu eder
nasil gecer peki bu
Ya sevgili olup mutlu olup olmayacağına bakacaksın eminsen sana olan sevgisinden, ya da tamamen aklından silmeye çalışacaksın bir hafta sonra unutmaya başlarsın zaten
karşılıklıysa işte sevgidir.
Takıntıli olan bir kişi çok aşırı derecede abartılı bir şekilde üstüne düşer aman canım cicim der. Onu yapma bunu yapma der. Kısıtlar.
Gerçekten aşık olan biri ise dozunda kalmayı bilir yanında olduğunu hissettirir destek çıkar
Uzak kalabiliyorsa az da olsa takıntı değildir takıntılı kişiler bi de daha çok kendi istedikleri olsun isterler
Sanırsam, neyi sevdiğimiz ayırıyor bu ikisini. Yaşadığımız duygulara aşıksak bırakamıyorsak takıntı olabilir
Ben o güzelliğe ve özelliğe karşı koyamazsam sevinçten dizlerime yumruk atarım ve o esnada aşık olduğumu düşünürüm
Sağlıklı bir birey bu durumu çok rahat ayırt edebilir
Sevgi besliyorsan saygı duyuyorsan aşk ama ssidce düşünüyorsan her yönden takıntı
Karşılıklı değilse takıntıdır zaten 😂 @frambuazlıçilek
aşk bir takintidir
beynim yandi hshs
Takıntılı olmak ne ezik ne aşağılık bir şey ya. Kendinizi bu kadar düşürmeyin
Saygı kesinlikle. Takıntılı birisi Saygı duymaz. Asıkca saygi duyar.
Herkes takintiyi aşk saniyo. Biri sana iyi diilse ve sen hala seviyorum diyosan mis gibi takıntısın canisi
İnsan ulaşamadığı zaman takıntı yapıyor
Takıntı da şüpheci davranirsin bence öyle. Ayırt etmesi çok zor gerçekten skskskd
Empati kurabiliyorsa takıntılı değildir
Takıntı belli eder kendini ula
Kolayca anlaya bilirsin
Edemezsin :)
Aşk heyecandir takinti hastalik
Edilir.
Bi bilsem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?